Afdelingsuitje in Breda

Organiseer jij voor je collega’s een afdelingsuitje in Breda? Wij nemen de organisatie van dit uitje graag uit handen. Versterk de verbinding met je collega’s op de afdeling door middel van een uitdagende teamgame. Ben je met een grote groep? Bij Uitjesbureau Breda zijn we hierin gespecialiseerd! Laat ons je wensen weten en wij organiseren de leukste dag voor jullie.

Organiseer een afdelingsuitje
in breda

Het is weer tijd voor een afdelingsuitje met je collega’s in Breda! Bij Uitjesbureau weet je zeker dat je goed zit. Wij organiseren met liefde, passie en plezier jullie afdelingsuitje in Breda. Weet je even niet waar je moet beginnen, omdat er zo veel is om uit te kiezen? Onze ervaren eventmanagers helpen je graag verder om een spectaculair programma voor jullie neer te zetten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of scroll lekker op je gemak door alle uitjes en vindt jouw favoriet!

Afdelingsuitje in het centrum van Breda

Een afdelingsuitje organiseren in het centrum van Breda staat garant voor een actieve dag vol gezelligheid, uitdaging en frisse lucht. Met een stadsspel of citygame in Breda wandel je samen met je teamgenoten door het centrum. Jullie hebben één teamtablet waarop steeds nieuwe informatie wordt gegeven. Afhankelijk van het door jullie gekozen afdelingsuitje wordt het team uitgedaagd om uitdagende activiteiten te voltooien. Bij onze Escape City is het aan jullie de taak om binnen de tijd te ontsnappen uit de binnenstad van Breda. Wil je liever een meer ontspannen stadsspel, waarbij je meer leert over de bezienswaardigheden van Breda en andere leuke en interessante weetjes? Dan is het Geheimen van Breda stadsspel misschien iets voor jullie! Na dit afdelingsuitje zijn alle deelnemers Breda experts.

Onze top 3 afdelingsuitjes

Wie is de mol The official game

Kom er tijdens dit spannende Wie is de Mol stadsspel in Breda achter wie van je collega’s te vertrouwen is en wie er toch een stiekemerd blijkt te zijn. Wie is de Mol is al jaren een groot succes op TV. Wij hebben in samenwerking met IDTV een unieke game ontwikkeld, het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor ons “Wie is de Mol bedrijfsuitje”.

BE smart citygame breda

Bij dit personeelsuitje draait het om elkaar uitdagen, lef hebben en samenwerken. Daag de andere teams uit om de strijd aan te gaan, versla elkaar tijdens de battles en kom als eerste team aan bij de eindbestemming. Wandel tijdens de game langs de talrijke highlights van Breda zoals De Grote Markt, Spanjaardsgat en het Kasteel van Breda. Geniet van alle pracht en praal die Breda te bieden heeft. Maar pas op: te veel afleiding kan er zomaar voor zorgen dat jouw team kostbare punten misloopt.

charity escape stadsspel

De Charity Escape in Breda is een escape game in het prachtige, oude centrum van de Nassaustad. In plaats van dat je strijdt om prijzen, halen jij en je collega’s nu zoveel mogelijk geld binnen voor het gekozen goede doel. Je mag het goede doel waar je voor gaat strijden zelf bepalen. Mocht je nog niet weten voor welk mooi doel jouw team zich gaat inzetten? Onze Charity Stemwijzer helpt je daarbij. De vragen en opdrachten die tijdens de escape game voorbijkomen, hebben te maken met het door jullie gekozen goede doel.

afdelingsuitje organiseren in Breda

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie afdelingsuitje in Breda? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte afdelingsuitje in Breda te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Engels bedrijfsuitje in Breda | Engelstalige uitjes

De kans dat jouw team, afdeling of organisatie voor een groot deel bestaat uit internationale medewerkers is zeer groot. Wij willen graag dat iedereen mee kan doen met onze bedrijfsuitjes en daarom bieden wij een groot deel van onze afdelingsuitjes ook in het Engels aan. Zowel onze entertainers als de inhoud van de spellen bieden wij aan in zowel Engels als Nederlands, hiermee is het voor alle collega’s mogelijk om mee te doen met het afdelingsuitje in Breda! Geef vooraf aan dat je het uitje graag in het Engels wil organiseren en wij regelen het voor je. 

Arrangementen in Breda | Dag arrangement of weekend arrangement

Wil je graag een complete dag op een informele manier doorbrengen met je collega’s? Kies dan voor een dag arrangement in Breda, een dag vol met leuke activiteiten, lekker eten en gezelligheid! Wij kunnen verschillende activiteiten voor jullie samenstellen, wat dacht je van een museumbezoek aan een van de bekendste musea van Breda, zoals het Breda’s Begijnhofmuseum of het Stedelijk Museum Breda? Geniet na het museumbezoek van een heerlijke lunch in een gezellige horecalocatie in het centrum van Breda. Na de lunch is het tijd voor wat meer actie, dus staat er een stadsspel voor jullie klaar. Wil je een dag arrangement liever anders inrichten of ben je van plan een weekend weg te gaan met je collega’s? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen