Bedrijfsuitje Op maat

Met de organisatie van een bedrijfsuitje op maat in Breda ben je bij ons aan het juiste adres. Maatwerk houdt in dat wij verschillende activiteiten organiseren, van teamspellen en wateractiviteiten tot museum bezoeken en bedrijfsfeesten. Met een maatwerk evenement is alles mogelijk en zorgen we samen dat de doelen en kernwaarden van jullie organisatie terugkomen tijdens de dag zelf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van op maat gemaakte evenementen in Breda.

Maatwerk evenementen in breda

Een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of evenement op maat is onze specialiteit. Wij organiseren evenementen door heel Nederland. Bij een evenement op maat beginnen we altijd helemaal blanco, wij nemen geen bestaand evenement als uitgangspunt. We maken het evenement helemaal op maat voor jullie. Zo hebben jullie altijd een uniek bedrijfsuitje, wat helemaal aansluit bij jullie wensen, behoeften en doelen. Wij bestaan al ruim 21 jaar en in deze periode hebben wij al veel bedrijfsevents op maat mogen organiseren. Aanleidingen hiervoor waren onder andere:  

Bedrijfsjubileum  
Personeelsfeest met een thema  
Teambuilding  
Bedrijfsuitje of personeelsuitje  
Award uitreiking   
Productintroductie of product presentatie  
Introductie voor nieuw personeel   
Kerstfeest of Nieuwjaarsbijeenkomst  

Naast het organiseren van de activiteit kunnen wij alles van A t/m Z voor je regelen. Waar organiseer je de activiteit, welk restaurant is geschikt en wat ligt centraal voor alle collega’s? Met onze expertise boeken wij de tofste en meest unieke locaties, een buffet, driegangendiner of barbecue met alles er op en eraan voor jullie en nog veel meer! Neem contact met ons op en laat je wensen weten!

 

digital MUNDO game blijdorp

Kinderopvang Mundo biedt al 45 jaar een veilige en vertrouwde opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Voor de invulling van de studiedag in oktober 2021 is gekozen voor een samenkomst in Diergaarde Blijdorp met ruim 300 collega’s. Het hoofddoel van de dag is om weer met elkaar in verbinding te komen. Naast fun en het verkennen van de Diergaarde, wordt deze dag ook gebruikt om met elkaar antwoord te geven op de resultaten van een eerder gehouden tevredenheidsonderzoek. Tijdens een door Uitjesbureau op-maat-ontwikkelde ontdekkingsgame in Blijdorp hielden verschillende clustermanagers van Mundo zich schuil op diverse plekken in Blijdorp. Door middel van opdrachten, fun- en kennisvragen en met behulp van een tablet met GPS gingen ze in teams op zoek naar de clustermanagers. Daar gingen de verschillende groepjes het gesprek aan over de verschillende ontwikkel- en verbeterpunten. De inzichten die ontstonden, konden digitaal worden gedeeld. De managers zijn hier inmiddels mee aan de slag gegaan en hebben per cluster een mooi plan voor de toekomst opgesteld.

op maat game blijdorp
Video afspelen over Op maat

Veiligheidsregio flevoland

Op 6 juli 2021 hebben maar liefst 55 medewerkers van Veiligheidsregio Flevoland hun ambsteed of belofte afgelegd. Het was een bijzondere ceremonie omdat het voor het eerst in de geschiedenis digitaal plaatsvond. Een fysieke bijeenkomst was helaas niet mogelijk vanwege de geldende coronamaatregelen. 

Familie, vrienden en collega’s keken mee via een livestream. Wij mochten de productie en streaming verzorgen. Het was een fantastische samenwerking met een mooi eindresultaat! 

Gemeente Rotterdam

Hoe kunnen we de medewerkers van de verschillende stadsgebieden van de gemeente Rotterdam op een innovatieve en interactieve manier aan elkaar verbinden? Hoe zorgen we ervoor dat we een leuke middag hebben, maar dat er tegelijkertijd wordt nagedacht over de gemeenschappelijke belangen? Aan de tekentafel ontstond al snel een heldere schets. We kwamen tot een game waarin de deelnemers spelenderwijs leren. Zo leren ze niet alleen elkaar kennen, maar ontwikkelen we team- en communicatieopdrachten die vertaald kunnen worden naar de samenwerking op de werkvloer. En dat niet alleen; ze kregen de kans om met een frisse blik hun mening en ideeën te geven. Zo helpen we elkaar en kijken we letterlijk over elkaars grenzen heen. Zo ontstaan de beste ideeën!

Bedrijfsuitje op maat voor Gemeente Rotterdam
Video afspelen

Innocent drinks

Op 15 juli 2021 hebben wij een heel gaaf evenement op maat mogen organiseren voor innocent drinks. innocent drinks opent in 2021 de deuren van haar nieuwe eigen CO2-neutrale, duurzame fabriek in Rotterdam. Met ons concept ‘Walk the Talk’ leren de 100 nieuwe medewerkers van innocent drinks de kernwaarden van het bedrijf op een leuke en originele manier kennen. Het personeel werd per boot naar de binnenstad van Rotterdam gevaren vanaf het huidige kantoor om daar onze Gamification Game ‘Walk the Talk’ te spelen. De game stond volledig in het teken van innocent drinks. Onze game developer is erin geslaagd om een stadsspel te ontwerpen dat met uitdagende vragen en opdrachten perfect aansluit op de kernwaarden van innocent drinks. De verkregen antwoorden, foto’s en video’s tijdens de game werden getoond en gedeeld tijdens de prijsuitreiking. De geslaagde dag werd afgesloten met een gezellige barbecue. 

Maatwerk door heel nederland

Wil jij graag meer informatie en advies over een op maat bedrijfsuitje in Breda? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen