Teamuitje in Breda

Organiseer een leuk teamuitje in de zomer van 2024 met maximaal effect voor elk budget in het centrum van Breda! Beleef samen met je collega’s onvergetelijke momenten waar nog lang over wordt nagepraat. De Parel van het Zuiden met al zijn mooie en historische bezienswaardigheden is helemaal geschikt voor jullie teamuitje. Geef ons je wensen door en wij regelen het voor je.

teamuitjes in het
centrum van Breda

Met een teamuitje in Breda beleef je onvergetelijke momenten, waardoor er teambuilding ontstaat. Dat is wat wij willen bereiken met onze teamuitjes voor bedrijven. Ontspan, relax en ga er even helemaal tussenuit samen met je collega’s. Wij verzorgen de leukste activiteiten, een ontspannen sfeer en kennen de beste horecalocaties. Wanneer is een teamuitje in Breda voor jou geslaagd? Wat het antwoord ook mag zijn, wij kunnen jou helpen met het organiseren van deze geweldige dag. Kies je voor een indoor activiteit of ga je voor een meer sportief of actief teamuitje? Laat ons je wensen weten en wij organiseren deze dag met alle liefde voor jouw team.

Originele teamuitjes in Breda

Bij Uitjesbureau Breda hebben wij verschillende originele teamuitjes om uit te kiezen. Echte teambuilding ontstaat door samen nieuwe dingen te ondernemen in een andere setting en omgeving. Wist je dat wij als enige evenementenbureau het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje mogen aanbieden. In samenwerking met IDTV, de makers van het tv-programma, hebben wij dit unieke teamuitje mogen ontwikkelen. Alleen bij ons vind je alle spectaculaire filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen en natuurlijk de individuele eindtest die elke deelnemer aan het einde van het spel maakt, 10 vragen over het doen en laten van de Mol. Verlaat jij dit teamuitje als winnaar of was jij zelf misschien wel de Mol? Ontdek het tijdens dit spannende en uitdagende stadsspel in Breda.

Onze top 3 teamuitjes

Monopoly streets

Het Monopoly Streets bedrijfsuitje in Breda is een stadsspel waarbij alles draait om macht, vastgoed, geld, teambuilding en strijd. Je gaat samen met je teamgenoten proberen de grootste en bekendste gebouwen en straten van Breda te veroveren. Misschien is jouw team straks trotse de bezitter van het Centraal Station in Breda, de Onze Lieve Vrouwekerk of de Grote MarktEindig je als een succesvolle vastgoedmakelaar in Breda of beland je met je team in de oude Koepelgevangenis?

walking dinner

Beleef een actief én culinair teamuitje in Breda! Leer tijdens deze Walking dinner de mooie en bijzondere plekjes van de Parel van het Zuiden kennen. Onze stadsgids neemt jou en je collega’s mee tijdens dit culinaire bedrijfsuitje. Tijdens de wandeling vertelt onze stadsgids alles wat je maar wilt weten over Breda. Daarnaast geniet je van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants in het centrum van Breda. Er is geen vaste tafelschikking en dus je kunt met meerdere collega’s bijkletsen.

be smart citygame

Verken Breda tijdens dit actieve teambuildingsuitje en ontdek wie van jouw collega’s echt SMART zijn. Bij de BE SMART Citygame in Breda draait het om samenwerking, lef en uitdaging. Zijn jij en je teamgenoten klaar om de strijd aan te gaan met de andere teams? Je speelt tijdens dit bedrijfsuitje via de tablet een interactief stadsspel samen met je collega’s. Daag andere teams uit om de strijd aan te gaan en geniet ondertussen van een wandeling door het prachtige historische centrum van Breda.

teamuitjes in Breda

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Breda? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Breda te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Stadsspel of citygame als teamuitje in Breda

Speel een stadsspel of citygame als teamuitje in het historische centrum van Breda. Breda staat bekend als Parel van het Zuiden en dat is niet voor niets. Breda barst van de bijzondere bezienswaardigheden en deze kun je allemaal ontdekken tijdens onze stadsspellen in het centrum van Breda! Je gaat in teams op pad met een tablet waarop verschillende opdrachten en vragen verschijnen. Met het stadsspel Geheimen van Breda ontdek je alle verborgen parels van Breda en verlaat je het uitje als een echte Breda expert. Ken je de Nassaustad al goed genoeg en wil je graag werken aan de teambuilding? Dat kan tijdens onze Escape City, een escape game in het centrum van Breda. Kortom, de keuze is reuze en onze eventmanagers helpen je graag op weg om een geweldig teamuitje te vinden dat helemaal aansluit bij jullie wensen.

Teamuitjes op het water in Breda

Wist je dat Breda geen grachten maar singels heeft? Met een teamuitje op de singels van Breda vaar je langs verschillende bezienswaardigheden zoals Het Spanjaardsgat, Het Kasteel van Breda en de Koepelgevangenis. Ondertussen speel je bijvoorbeeld de spannende escape game op het water, de Canal Escape. In fluisterbootjes ga je in teams de singels van Breda op en voltooi je door samen te werken de verschillende opdrachten. Wil je liever ontspannen op het water? Kijk dan eens naar onze Borrelboot met Hou van Holland dinerspel. Geniet van een rondvaart door het centrum van Breda en speel achteraf het hilarische Hou van Holland dinerspel in een gezellige en sfeervolle horecalocatie.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen