Dinerspel in Breda

Speel samen met je collega’s een dinerspel als teamuitje in Breda tijdens de zomer van 2024. Met een dinerspel geniet je van een heerlijk driegangendiner en speel je tussen de gangen door de verschillende rondes van het spel. Uiteten met je collega’s en tegelijkertijd een leuke game spelen is de perfecte manier om aan teambuilding te doen. Bekijk ons ruime aanbod van dinerspellen en neem contact op met onze eventmanagers om je wensen te bespreken.

Uiteten met collega's in Breda met een leuke game

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Breda voor je collega’s? Bekijk snel ons aanbod van verschillende dinerspellen. Er is een ruime keuze tussen spanning, uitdaging en grappige games. Tijdens een dinerspel speel je tussen de gangen van het diner de rondes van het door jullie gekozen spel. Door onze jarenlange ervaring kennen wij alle unieke plekjes in Breda en werken wij samen met de leukste horeca – en evenementenlocaties. Kies je voor een strijdlustig en spannend dinerspel of ga je toch liever voor een dinerspel waarbij grappen en grollen, humor en fun centraal staan?

Kies een dinerspel in Breda met een passend thema

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes waar teambuilding centraal staat kunnen wij je precies vertellen wat past bij jouw bedrijf en medewerkers. Wij hebben niet stilgezeten met de ontwikkelingen van nieuwe en originele dinerspellen in Breda. Onze dinnergames variëren in verschillende thema’s. Hou je er van om uitgedaagd te worden en heb je altijd al eens een game willen spelen in virtual reality? Wij hebben verschillende VR dinerspellen waarbij je met én tegen je collega’s strijd in een virtuele wereld met uitdagende games. Blijf je liever in de ‘normale’ wereld? Speel dan het Hou van Holland dinerspel, waarbij de bekende en hilarische onderdelen van het oh zo bekende tv-programma voorbij komen. Zelfs het Rad van Fortuin brengen wij mee om het tot de laatste minuut spannend te houden. Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

Onze top 3 dinerspellen

La casa de papel dinero

Tijdens het La Casa de Papel Dinerspel in Breda mogen jij en je collega’s jezelf van je donkere kant laten zien! Altijd al eens een bank willen beroven en er ook nog ongezien mee wegkomen? Dat is de uitdaging tijdens dit unieke en levensechte virtual reality dinerspel in Breda! Tijdens dit bedrijfsuitje krijgt jouw team verschillende opdrachten om de kluis van de Koninklijke Munt zo snel mogelijk te kraken. Het spel wordt tussen de gangen van het driegangendiner door gespeeld. Zijn jij en je collega’s creatief genoeg om deze opdracht binnen de vastgestelde tijd te volbrengen? 

ranking your colleagues

Tijdens het Ranking your Colleagues dinerspel in Breda is het de bedoeling dat jij je collega’s gaat rangschikken aan de hand van leuke, pikante of soms ronduit hilarische stellingen! Hoe denk jij over je collega’s en omgekeerd: hoe denken zij over jou? Werkelijk iedereen gaat met de billen bloot. Ondertussen genieten jullie van een overheerlijk driegangendiner in een gezellige horecalocatie in het centrum van Breda. Hoe schatten jij en je collega’s elkaar in? Wie haalt er het vaakst koffie? Wie roddelt er het meest? Zomaar wat vragen die voorbij kunnen komen tijdens deze gezellige avond

monopoly streets dinerspel

Tijdens dit actieve stadsspel in het centrum van Breda draait alles om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Het gaat erom dat je straten in Breda weet te veroveren door middel van opdrachten. Hier zijn keiharde euro’s mee te verdienen, maar het kan je ook zomaar de kop kosten! De straten die je koopt, betaal je niet met geld maar met het uitvoeren van de spannende opdrachten en hersenkrakers. Aan het einde van het spel is het duidelijk: ben je alles kwijt en slaap je onder een brug of heb je een mooie chique straat in Het Ginneken of Valkenberg weten te veroveren?

Dinerspellen en themadiners in Breda

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie dinerspel of themadiner in Breda? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte dinerspel in Breda te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Escape games aan tafel | Themadiner

Speel een escape game aan tafel tijdens een bedrijfsuitje in Breda! Onze Escape Dinner game is een escape game tijdens het diner. Samen met je teamgenoten voer je uitdagende opdrachten uit. Los raadsels op en probeer om binnen de tijd de oplossing van de escape room te vinden. Lukt dit jullie? Wie weet eindigt jouw team wel als winnaar. Tussen de rondes van het spel wordt er een heerlijk driegangendiner geserveerd. Wij werken samen met verschillende horecalocaties in Breda en door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke locaties passen bij jullie wensen. 

Virtual Reality Dinerspel | VR Dining

Dit dinerspel ervaar je wel op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual realityBetreed samen met je collega’s de VR wereld en speel uitdagende teamopdrachten met en tegen elkaar. Goede samenwerking en communicatie is de sleutel tot succes tijdens dit virtuele bedrijfsuitje in Breda. Het VR spel bestaat uit vijf unieke omgevingen, waarin je verschillende spellen speelt en met collega’s praat en strijd. Iedereen tegelijkertijd! Het ene moment sta je in het middelpunt van de belangstelling tijdens het ‘VR Dining Weekend Millionaires’ en het andere moment doe je mee aan de Olympische Spelen. Jouw avatar zit namelijk met je collega-avatars in het Nederlandse bobsleeteam en gaat natuurlijk voor goud.  

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen