online bedrijfsuitje

Wil je een online bedrijfsuitje organiseren? Kies dan voor een van onze online teambuilding games. Tijdens een online teamuitje staat verbinding en samenwerken centraal. Vertel ons al je wensen en behoeften en wij organiseren voor jou en je collega’s een onvergetelijke virtuele ervaring die jullie niet snel vergeten! 

online bedrijfsuitje in Breda organiseren

Is het aan jou de taak om binnenkort een online bedrijfsuitje te organiseren? Dan ben jij bij Uitjesbureau aan het goede adres. Wij organiseren de tofste online bedrijfsuitjes, waarbij online teambuilding centraal staat. Vertel ons al je wensen en behoeften en wij organiseren voor jou en je collega’s een super leuke ervaring die jullie niet snel vergeten! Wij hebben niet stil gezeten met de ontwikkeling van nieuwe games en wij hebben ons gespecialiseerd in virtuele teambuilding. Bekijk ons aanbod van online teamuitjes.

Originele online teamuitjes

Het aanbod van online bedrijfsuitjes is erg groot. Heb jij nog geen idee wat voor soort online bedrijfsuitje je wil organiseren? Dat is geen probleem. Wij hebben op deze pagina een aantal originele online teamuitjes geselecteerd. Wil je toch liever een ‘live’ bedrijfsuitje? Kijk dan eens bij onze stadsspellen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren eventmanagers inspireren je graag. Wij kunnen ook online teamuitjes op maat voor jullie maken, niks is ons te gek! 

Onze top 3 online bedrijfsuitjes

Under pressure - the explosive game

Tijdens dit online teambuilding uitje ontdek je samen met je collega’s een bom op kantoor. Komen jullie er snel genoeg achter dat het om een échte bom gaat en weet je samen met je collega’s de bom binnen de tijd te ontdekken en onschadelijk te makenDeze online escape room is door ons ontwikkeld en is daarom een echt uniek bedrijfsuitje. Samenwerking en goede communicatie komen goed van pas tijdens dit spannende teamuitje 

gezellige online pubquiz

Een online pubquiz is ideaal voor virtuele teambuilding en staat gegarandeerd aan een hilarische avond! Zijn jullie toe aan teambuilding, maar willen jullie dit graag online doen? Tijdens deze hilarische Online Pubquiz speel je samen met je collega’s via je eigen scherm! Leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat jullie samen op originele wijze kunnen quizzen op kantoor (ieder vanachter zijn of haar bureau).

grote online tv quiz show

Zijn jullie op zoek naar een gezellig online teambuilding teamuitje? Dan is De Grote Online TV Quiz Show iets voor jullie! Heb je altijd al eens mee willen spelen met grote spelshows als De Slimste Mens, Deal or No Deal, The Voice of Ik Hou Van Holland? Zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht komen voorbij! Dit is je kans. Tijdens de dit online bedrijfsuitje worden jullie via Teams of Zoom opgewacht door jullie eigen presentatrice. Let the games begin!

online teamuitjes | virtual teambuilding

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online teamuitje in Breda? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online teamuitje in Breda te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online bedrijfsuitje op maat

Wil je iets anders en kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij werken met digitale technieken waardoor wij ook een online spel voor jullie op maat kunnen maken, zodat wij het perfecte online bedrijfsuitje kunnen organiseren voor jullie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Online Pubquiz met enkel vragen die gaan over je collega’s of bedrijf? Op deze manier maak je de quiz persoonlijk, wat zorgt voor nog meer herkenning en gezelligheid!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen