Wie is de Mol Breda | The Official Game | Uitjesbureau

» Uitje » Wie-is-de-mol-breda

bekend van TV spanning sportief

Kom er tijdens dit spannende Wie is de Mol stadsspel in Breda achter wie van je collega’s te vertrouwen is en wie er toch een stiekemerd blijkt te zijn. Wie is de Mol is al jaren een groot succes op TV. Wij hebben in samenwerking met IDTV een unieke game ontwikkeld, het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor ons “Wie is de Mol bedrijfsuitje”. Ga de strijd aan en ontdek in het prachtige historische centrum van Breda wie de Mol is binnen jouw team! 
 

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 20 € 39.50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Bedrijfsuitje Wie is de Mol in Breda 

Wie in Nederland kent het tv-programma Wie is de Mol nou niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma 'IDTV' bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelfs van de Mol. Wij hebben als enige evenementenbureau een licentie om het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje aan te bieden. Alleen bij ons vind je dus alle geweldige filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen en Wie is de Mol tunes. En natuurlijk de welbekende eindtest van 10 vragen over het doen en laten van de Mol. Dit teamuitje zorgt voor spanning en sensatie! Het spel vergt veel samenwerking, maar ook veel scherpheid. Dus geniet van het prachtige centrum van Breda maar laat je door al dat moois niet al te veel afleiden en blijf alert, want Mol probeert de boel te saboteren!

Wat kun je verwachten tijdens Wie is de Mol in Breda?

Bij een sfeervolle locatie in het mooie historische centrum van Breda worden jij en je collega’s ontvangen door de spelleider. Bij aankomst worden de spelregels uitgelegd. In elk team zal een Mol proberen de opdrachten te saboteren. De Mol wordt vooraf ingelicht en is op de hoogte van alle opdrachten. De spanning is vanaf de eerste seconde gelijk voelbaar! Wie kun je vertrouwen en wie probeert het geldbedrag in de pot zo laag mogelijk te houden? Zelfs je allerliefste collega is met dit teamuitje niet te vertrouwen.  

Tijdens dit bedrijfsuitje in Breda gaat elk team op pad met een tablet met daarop de app voor het officiële 'Wie is de Mol' stadsspel. Met deze interactieve app word je door het spel geleid en is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. De route leidt je langs prachtige plekken in Breda zoals De Grote Markt, Onze Lieve Vrouwe Kerk, Spanjaardsgat en Het Kasteel van Breda. Geniet van al het moois dat Breda te bieden heeft, maar hou je zintuigen op scherp, want de Mol loert altijd op een kans om de boel te saboteren! Tijdens het spel worden alle Mol acties vastgelegd. Na afloop kijk je met je collega’s terug waar jullie zijn 'gemold'. Geniet van deze unieke ervaring tijdens dit leuke stadsspel in Breda!

Wie is de Mol bedrijfsuitje uitbreiden?

Wil je het Officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Breda uitbreiden tot een compleet arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's de hele dag kunnen genieten zoals jullie dat willen. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Wie is de Mol stadsspel in Breda. Alles is bespreekbaar om er voor jou en je collega’s een perfecte en onvergetelijke dag van te maken! 

Offerteaanvraag

Zet al je zintuigen op standje messcherp, houdt het spel goed in de gaten en vertrouw niemand. Wie houdt er een verborgen agenda op na en herken je een typische Mol actie? Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Breda is dit bedrijfsuitje in alle grote steden van Nederland te boeken zoals o.a. Haarlem, Rotterdam en Den Haag.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 20 € 39.50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen