Penoze Breda

» Uitje » Penoze-breda

spanning stadsspel teambuilding

Tijdens dit spannende teamuitje Penoze in Breda raken jij en je collega’s verstrikt in de keiharde Bredase onderwereld. Gangsters uit ‘t Ginneken, daar moet je niet mee spotten! Om uit die slangenkuil te ontsnappen moeten jullie drugs smokkelen. Ervaar een middag de spanning en sensatie die echte drugscriminelen ook voelen. Aan het einde van deze enerverende dag weten we wie de nieuwe koning of koningin van de onderwereld in Breda is! 

Inclusief

  • Professionele begeleiding 
  • Gebruik van de tablet en Penoze-app 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 19 € 29,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Misdaadspel Penoze in Breda 

Het misdaadspel Penoze in Breda is een spannend en actief bedrijfsuitje dat zich afspeelt in het historische centrum van Breda. De situatie is als volgt: door een ongelukkige samenloop van omstandigheden zijn jij en je collega's ineens partij geworden in een grote drugsdeal. Hierdoor zijn jullie in het bezit gekomen van 1000 kg cocaïne. Leg dat maar eens uit. Het doel is om samen met je teamgenoten van de drugs af te komen. Door het toilet spoelen is geen optie, dus je moet wat anders verzinnen! Kan jij jezelf na dit bedrijfsuitje in Breda een professionele smokkelaar noemen? Of word je verraden en opgepakt door de politie? Tijdens het misdaadspel Penoze in Breda valt niks uit te sluiten!

Wat kun je verwachten van het bedrijfsuitje Penoze in Breda?

De deelnemers van dit spannende stadsspel worden welkom geheten door de spelleider in een gezellige horecalocatie in het centrum van Breda. Wanneer iedereen aanwezig is, wordt het nieuws over de drugsdeal bekend gemaakt. Het gaat echt om een flinke hoeveelheid cocaïne. De situatie is serieus bloedlink. Wat nu te doen? Eén ding is zeker: iedereen is het erover eens dat jullie zo snel mogelijk van de drugs af moeten komen! 

In teams van ongeveer 6-8 personen slaan jullie uitgerust met een tablet en de benodigde spelmaterialen op de vlucht. Het doel van dit misdaadspel is om zo snel mogelijk van de voorraad cocaïne af te komen. Maar hoe ga je dit aanpakken? Overleg en samenwerking zijn van cruciaal belang tijdens dit stadsspel. Het is mogelijk om voorraadjes bij andere teams te stallen, maar andersom gaan zij dit natuurlijk ook bij jouw team proberen.  Wat is wijsheid? Hoe komt jouw team hier het beste uit? Via de speciale 'Penoze' app kun je in de gaten houden waar de andere teams zich bevinden en hoeveel voorraad zij nog in de pocket hebben. Tijdens dit stadsspel kan er van alles gebeuren en daarom blijft het tot het einde spannend. Lukt het jouw team om als eerste de illegale voorraad kwijt te raken? Dan zijn jullie de terechte winnaars van dit zenuwslopende bedrijfsuitje in Breda. 

Offerteaanvraag

Durf jij de uitdaging aan te gaan tijdens dit spannende en zenuwslopende bedrijfsuitje Penoze in Breda? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is in alle grote steden van Nederland te spelen zoals o.a. Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding 
  • Gebruik van de tablet en Penoze-app 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 19 € 29,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen