Vergaderen en Stadsspel in Breda

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-breda

arrangement teambuilding

Een zakelijk en ontspannen arrangement in Breda. De perfecte combinatie van werk en plezier. De ochtend begint zakelijk, met de mogelijkheid tot vergaderingen en workshops. In de middag is het tijd voor lol, gezelligheid en ontspanning tijdens een stadsspel in het prachtige historische centrum van Breda. Dit arrangement is helemaal naar wens samen te stellen. Onze ruime keuze aan stadsspellen en citygames maakt dit arrangement voor iedereen leuk! 

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Arrangement vergaderen met spannend stadsspel in Breda 

Sluit je zakelijke meeting af met een leuk en actief bedrijfsuitje in Breda! Het kan met dit populaire arrangement. Heb je de hele ochtend strak in het gelid moeten luisteren naar nieuwe plannen, agendapunten en eindeloze talks van het management? Dan ben je vast toe zijn aan een middag met wat meer pit en activiteit. Speel na de lunch een spannend stadsspel zoals Wie is de Mol, Escape City of een Canal Escape. Ga de uitdaging aan en win door goed samen te werken met je team. Ideaal voor de teambuilding! 

Wat kun je verwachten van dit dag arrangement in Breda?  

Jij en je collega’s beginnen de dag met het zakelijke gedeelte. Dit kan georganiseerd worden op jullie eigen locatie of in een horecalocatie in het centrum van Breda, waar jullie een aparte ruimte ter beschikking hebben. Na de vergadering of zakelijke bijeenkomst zal er een uitgebreide lunch worden geserveerd. Hiermee kunnen de deelnemers zich opladen voor het middagprogramma en daar kunnen jullie de energie goed voor gebruiken! 

Na de lunch staat de spelleider klaar voor een uitgebreide speluitleg. Afhankelijk van welk stadsspel er is gekozen gaan jullie in teams de stad in om verschillende opdrachten te voltooien. Ieder team gaat op pad met een tablet die wordt aangestuurd door GPS. Hierdoor weet je precies waar je heen moet en kan de spelleiding ook altijd zien waar jullie je bevinden. Spannende stadsspellen waar jullie uit kunnen kiezen zijn bijvoorbeeld Escape City of de Wie is de Mol Official Game. Met onze jarenlange ervaring, maken wij jullie personeelsuitje in Breda graag tot een succes. 

Offerteaanvraag

De dag is geheel naar wens samen te stellen. Een stadsspel naar keuze. Een uitgebreide lunch, borrel, diner of dat allemaal: alles is bespreekbaar om er voor jouw bedrijf een fantastische dag in Breda van te maken!

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen