Borrelboot met pubquiz en diner in Breda

» Uitje » Borrelboot-met-pubquiz-en-diner-breda

arrangement quiz

Wil je tijdens dit bedrijfsuitje in Breda genieten van een rondvaart op onze borrelboot en daarna een gezellige pubquiz spelen? Breda is al een plaatje van een stad om doorheen te lopen, maar al dobberend door de singels en de haven van het historische centrum zie je de Nassaustad echt in volle glorie! Aan het einde van dit leuke bedrijfsuitje in Breda staat er een heerlijk driegangendiner op jou en je collega’s te wachten. 

Inclusief

  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (2 uur)
  • Professionele quizmaster
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Boottocht met pubquiz en diner door de singels van Breda

Al varend over de singels van Breda lekker eten en drinken en aansluitend gezellig quizzen met je collega’s! Dat klinkt niet slecht toch? Een leuk en ontspannen teamuitje waarbij lol en gezelligheid centraal staan. De vragen in de pubquiz kunnen overal over gaan: actualiteit, sport, geschiedenis, literatuur, Tv-programma’s: you name it! Er kan ook een ronde worden gemaakt die specifiek over jullie bedrijf gaat of over een specifieke medewerker. Het kan zo hilarisch worden als je maar wil.

Wat kun je verwachten van de boottocht met pubquiz en diner in Breda?

De deelnemers worden rond borreltijd enthousiast welkom geheten bij de borrelboot in het centrum van Breda. Het is tijd voor een prachtige rondvaart over de singels van de Nassaustad. Wanneer iedereen aan boord is, wordt er een lekker drankje geserveerd. Terwijl je geniet van een heerlijk drankje en schitterende uitzichten, kunnen je je vast voorbereiden op de pubquiz. De pubquiz vindt plaats in een gezellige horecagelegenheid in Breda onder leiding van een professionele quizmaster. Samen met je team probeer je zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden en de opdrachten goed uit te voeren. Het winnende team wordt beloond met een mooie prijs en natuurlijk de eeuwige roem! 

 Wanneer de teams klaar zijn met de pubquiz, hebben jullie vast honger en kramp in de kaken van al dat quizzen en lachen! Gelukkig wordt er tussen de rondes van de quiz een heerlijk driegangendiner geserveerd. Echt een gezellig teamuitje om je collega’s eens op een heel andere manier te leren kennen!

Offerteaanvraag

Zoveel mensen, zoveel wensen, dit arrangement is natuurlijk geheel naar wensen aan te passen om voor jullie het perfecte bedrijfsuitje samen te stellen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is behalve in Breda ook te boeken in andere grote steden zoals Amsterdam, Leiden en Utrecht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (2 uur)
  • Professionele quizmaster
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen