Voorjaarsuitjes in Breda

Als je een bedrijfsuitje in het voorjaar organiseert is de kans op mooier weer extra groot! Hoe leuk is het dan om een uitje te organiseren waarbij je lekker buiten wandelt en het binnencentrum van Breda beter leert kennen. De terrassen stromen weer langzaam vol en mensen gaan weer meer naar buiten om van het lekkere weer te genieten. Op deze pagina geven wij onze favoriete voorjaarsuitjes weer. Ga je voor een actief stadsspel of kies je voor een ontspannende rondvaart over de singels van Breda?

Organiseer een bedrijfsuitje in het voorjaar!

Vier het begin van de lente tijdens een leuk bedrijfsuitje in Breda! De koude wintermaanden zijn voorbij en het is weer tijd om een leuke teambuilding activiteit met je collega’s te doen. Dat kan tijdens een van onze uitdagende stadsspellen in het centrum van Breda. Met een stadsspel ga je in teams het centrum van Breda in, uitgerust met een tablet en de benodigde spelmaterialen voltooien jullie door samen te werken verschillende, uitdagende opdrachten. Wil je de dag beginnen met een lunch of afsluiten met een gezellig diner? Ook dat kunnen wij regelen bij Uitjesbureau Breda. Geef ons je wensen door en wij organiseren een geweldig bedrijfsuitje in het voorjaar voor jou en je collega’s.

onze top 3 voorjaarsuitjes in Breda

De winter is voorbij! Dus de hoogste tijd om er op uit te gaan met je collega’s in Breda tijdens een van onze interactieve stadsspellen. Geniet van het koele voorjaars zonnetje in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze  games. 

Geniet van cultureel breda

Tijdens dit culturele bedrijfsuitje in Breda beleef je een dag vol cultuur, gezelligheid en speel je een spannend stadsspel. Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van Breda. Wandel door het prachtige historische centrum en bezoek plekken als De Grote Markt, de Haven en Park Valkenberg. Na het museumbezoek is het tijd voor een overheerlijke lunch, zodat jullie met een goed gevulde maag kunnen beginnen met een van onze vele stadsspellen in het centrum van Breda.   

Penoze stadsspel in breda

Het misdaadspel Penoze in Breda is een spannend en actief bedrijfsuitje dat zich afspeelt in het historische centrum van Breda. De situatie is als volgt: door een ongelukkige samenloop van omstandigheden zijn jij en je collega’s ineens partij geworden in een grote drugsdeal. Hierdoor zijn jullie in het bezit gekomen van 1000 kg cocaïne. Leg dat maar eens uit. Het doel is om samen met je teamgenoten van de drugs af te komen. Lukt het jouw team om als eerste de illegale voorraad kwijt te raken?

Wie is de mol the official game

In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma ‘IDTV’ bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelfs van de Mol. Wij hebben als enige evenementenbureau een licentie om het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje aan te bieden. Alleen bij ons vind je dus alle geweldige filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen en Wie is de Mol tunes. En natuurlijk de welbekende eindtest van 10 vragen over het doen en laten van de Mol.

bedrijfsuitjes in Breda

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in het voorjaar in Breda? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte outdoor teamuitje in Breda te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer voorjaarsuitjes

Walking dinner in breda

Beleef een actief én culinair teamuitje in Breda! Leer tijdens deze Walking Dinner de mooie en bijzondere plekjes van de Parel van het Zuiden kennen. Onze stadsgids neemt jou en je collega’s mee tijdens dit culinaire bedrijfsuitje. Daarnaast geniet je van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants in het centrum van Breda. Tussen de diner gangen door zie je steeds een ander stukje van de prachtige oude binnenstad van Breda.  

Borrelboot met hou van holland

De Borrelboot in combinatie met het Hou van Holland dinerspel is een gezellig en ontspannen teamuitje in Breda! Samen met je collega’s geniet je van een heerlijke rondvaart over de prachtige singels van het historische centrum van Breda. Aansluitend spelen jullie een superleuke Hou van Holland quiz in een horecalocatie tijdens een overheerlijk driegangendiner. Een ontspannen teamuitje waar de fijne combinatie van eten, borrelen en plezier maken centraal staat. 

expeditie robinson breda

Met het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Breda breng je de teambuilding naar een hoger level. Je krijgt verschillende opdrachten die je fysiek en mentaal uitdagen om er alles uit te halen wat erin zit. Samenwerken en creatief denken zullen je helpen om de beproevingen te voltooien en zo de winst binnen te slepen samen met je team. Alle teams spelen tegen elkaar en tijdens de opdrachten worden punten verdiend. Het team met de meeste punten is de terechte winnaar van deze uitdagende game.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen