Teambuilding in Breda

Creëer verbinding met collega’s tijdens een teambuilding activiteit in Breda. Samen met je collega’s de uitdaging aan gaan tijdens een uitdagende activiteit laat jullie samenwerken en elkaar vertrouwen. Bij Uitjesbureau Breda weten wij precies wat werkt en blijft hangen. Actief, sportief of juist relaxed, laat ons je wensen weten en wij organiseren de perfecte teambuilding dag voor jou en je collega’s!

teambuilding activiteiten
in Breda

Organiseer jij samen met je collega’s een teambuilding dag of weekend in Breda? Je bent bij ons aan het juiste adres. Laat je medewerkers tijdens deze dag kennis maken met elkaar, met Breda én een uitdagende activiteit. Tijdens een teambuilding activiteit staat samenwerken en met elkaar verbinden centraal. Wij kunnen tijdens deze dag interessante ontwikkelingen van je bedrijf verwerken in de games, dit noemen wij maatwerk. Met onze teamgames voeren jullie in teams verschillende opdrachten uit die bijdragen aan de onderlinge samenwerking, het vertrouwen en de dynamiek binnen het team.

Teambuilding games met collega’s

Bij Uitjesbureau Breda combineren wij de leukste teambuilding activiteiten en weten wij precies wat er nodig is voor een geslaagd teamuitje. Wij bieden voor elke wens, budget en doel een geschikt bedrijfsuitje. Kies je voor een actief stadsspel in het centrum van Breda? Of wil je een compleet weekend arrangement organiseren voor je collega’s om zo de teamspirit nog meer te verbeteren? Bij ons kan het allemaal! Bekijk onze ruime keuze aan verschillende teambuilding activiteiten met diverse thema’s en categorieën op deze pagina.

Onze top 3 teambuilding uitjes

Hou van holland quiz

Wat weet jij eigenlijk allemaal van ons kleine kikkerlandje? Kom erachter tijdens de Hou van Holland Quiz in Breda. Van Vincent van Gogh tot stroopwafels, Johan Cruijff tot Breda en alles ertusseninalles komt voorbij tijdens dit vrolijke teamuitje. Onze professionele quizmaster zorgt voor entertainment, gezelligheid en plezier. Speel nu met je collega’s in Breda en wij verzorgen de complete avond voor jullie!

Expeditie robinson breda

Ontdek hoe het is om in de schoenen te staan van de deelnemers van Expeditie Robinson! Met het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Breda breng je de teambuilding naar een hoger level. Je krijgt verschillende opdrachten die je fysiek en mentaal uitdagen om er alles uit te halen wat erin zit. Samenwerken en creatief denken zullen je helpen om de beproevingen te voltooien en zo de winst binnen te slepen samen met je team.  

ontdek de mol stadsspel

Onthoudt tijdens dit bedrijfsuitje in Breda één ding: niemand is te vertrouwen. Het Ontdek de Mol stadsspel in Breda is een bedrijfsuitje waarbij je de Mol binnen jouw team gaat ontmaskeren. De Mollen weten alles van de opdrachten die het team moet uitvoeren en zijn er om jullie verschrikkelijk dwars te zitten tijdens het spel. In welke rol begin jij aan dit teamuitje? Speel jij als kandidaat of doe je alsof en ben jijzelf de Mol? 

Teambuilding uitjes
op maat in Breda

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding uitje in Breda? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teambuilding uitje in Breda te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

MVO Teambuilding in Breda

MVO bedrijfsuitjes staan voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, in deze tijd ontzettend belangrijk om als bedrijf mee bezig te zijn. Daarom hebben wij MVO bedrijfsuitjes gemaakt die helemaal aansluiten bij de ontwikkelingen van deze tijd. Met onze MVO teambuilding uitjes doe je iets goeds voor de wereld, zo kun je een goed doel steunen, help je de lokale Voedselbank of zorg je ervoor dat de straten weer een stukje schoner worden. Wat dacht je van een challenge om tijdens een stadsspel zoveel mogelijk rondzwervend afval te verzamelen? Deze manier van uitdaging zorgt voor creativiteit en fanatisme onder de deelnemers. Bekijk onze MVO bedrijfsuitjes snel en samen maken we de wereld een stukje schoner (en mooier!).

Teambuilding op het water in Breda

Een teambuilding activiteit op het water is altijd een goed idee! Bij Uitjesbureau Breda hebben wij verschillende activiteiten op de singels van deze mooie Nassaustad. Wat dacht je van een spannende Canal Escape, waarbij je aan de hand van opdrachten, raadsels en clues, moet zien te ontsnappen van de singels van Breda. Deze game vindt deels plaats aan wal en deels op het water in een fluisterboot. Ook bieden wij verschillende dag arrangementen aan waarbij je eerst een mooie rondvaart maakt in de borrelboot en daarna een leuk dinerspel of stadsspel speelt. Laat ons je wensen weten en wij kijken samen naar de mogelijkheden. 

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen