Ontdek de Mol Breda

» Uitje » Ontdek-de-mol-in-breda

bekend van TV spannend

Onthoudt tijdens dit bedrijfsuitje in Breda één ding: niemand is te vertrouwen. Zelfs je favoriete collega of die sympathieke dame van de receptie niet. Het Ontdek de Mol stadsspel in Breda is een bedrijfsuitje waarbij je de Mol binnen jouw team gaat ontmaskeren. In welke rol begin jij aan dit teamuitje? Speel jij als kandidaat of doe je alsof en ben jijzelf de Mol? Ook jouw handelen wordt door je collega’s met argusogen gevolgd. Kies jij tijdens dit actieve en uitdagende stadsspel in Breda voor je team of ga je voor jezelf? 

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 34.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Spannend Stadsspel Ontdek de Mol in Breda

Tijdens het spannende bedrijfsuitje Ontdek de Mol Stadsspel in Breda is werkelijk iedereen verdacht. Niemand is te vertrouwen. In ieder team zit namelijk een Mol die de boel probeert te saboteren. De Mol probeert het bedrag in de pot zo laag mogelijk te houden. Aan de deelnemers de moeilijke taak om de Mol binnen het team te ontmaskeren.   

Wat kun je verwachten tijdens Ontdek de Mol in Breda? 

Jij en je collega’s worden welkom geheten door de spelleider. De teams zijn op voorhand ingedeeld en de Mollen zijn vooraf door ons ingelicht en geïnstrueerd. Na een uitgebreide speluitleg kunnen we beginnen! De teams, die bestaan uit 6-8 personen, gaan met een tablet het centrum van Breda in. Je voert met je team verschillende opdrachten uit. Zo komen er hersenkrakers en codes voorbij die jullie moeten oplossen. Laat je niet te veel afleiden door alle mooie singels, gebouwen en pleinen in de prachtige binnenstad van Breda. Anders is het voor de Mol appeltje-eitje om de boel te saboteren. De Mollen weten alles van de opdrachten die het team moet uitvoeren en zijn er om jullie verschrikkelijk dwars te zitten tijdens het spel. Hun taak is om het bedrag in de pot zo laag mogelijk te houden en daar zullen ze alles aan doen! Lukt het jou om de Mol binnen jouw team te ontmaskeren? Aan het einde van het spel komt iedereen weer bij elkaar en worden de prijzen uitgereikt voor het beste team en natuurlijk voor de beste Mol. 

Naast Ontdek de Mol bieden wij ook het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje aan. Uitjesbureau is het enige evenementenbedrijf in Nederland die de naam Wie is de Mol mag gebruiken en dit unieke, interactieve stadsspel mag organiseren met goedkeuring van IDTV voor jullie bedrijf!

Teamuitje Ontdek de Mol uitbreiden?

Wil je het Ontdek de Mol bedrijfsuitje in Breda uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een perfecte dag hebben. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of met een heerlijk driegangendiner? Het is natuurlijk ook mogelijk om te starten met een uitgebreide lunch, zodat jullie met een goed gevulde maag kunnen beginnen met het Ontdek de Mol stadsspel in Breda! 

Offerteaanvraag

De benodigde skills die je nodig hebt om dit bedrijfsuitje in Breda tot een succes te maken zijn lef, gevoel voor humor, creativiteit en mensenkennis. Denk je dat jij de Mol kunt ontmaskeren? Of ben je zelf de ultieme Mol? Ontdek het tijdens dit spannende teamuitje in Breda. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Breda is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam, Den Haag en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 34.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen