online teambuilding

Online teambuilding via Teams of Zoom is een teamuitje met je collega’s op afstand. Ben jij binnenkort aan de beurt om een teamuitje te regelen en wil je dat al je collega’s vanaf elke locatie over de hele wereld mee kunnen doen? Kies dan voor een online teamuitje. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van de leukste online teambuilding uitjes.

online teamuitje organiseren

Willen jullie met een online teamuitje lekker ontspannen en lachen zoals tijdens de online pubquiz of willen jullie tegen elkaar strijden in een digitale escape room? Het belangrijkst tijdens een online teambuilding spel is de verbinding met je collega’s aan gaan. En dat gaat met onze online teamuitjes helemaal goed komen! Onze online teamactiviteiten dragen bij aan een positieve sfeer op de werkvloer. Ook als je thuis werkt. 

Digitale teambuilding met collega’s

Het enige wat je nog hoeft te doen is te bedenken welk online teambuilding spel je leuk lijkt om aan deel te nemen en wij doen de rest! En weet je het eigenlijk nog niet? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en laat je door onze event managers inspireren over de mogelijkheden! Wij barsten van de leuke en originele ideeën en kunnen zelfs een online bedrijfsuitje op maat voor jullie organiseren. Willen jullie liever een live bedrijfsuitje op afstand? Kies dan voor één van onze stadsspellen. 

Onze top 3 online teamuitjes

Under pressure - the explosive game

Tijdens dit online teambuilding uitje ontdek je samen met je collega’s een bom op kantoor. Komen jullie er snel genoeg achter dat het om een échte bom gaat en weet je samen met je collega’s de bom binnen de tijd te ontdekken 
en onschadelijk te maken
Deze online
escape room is door ons ontwikkeld en 
is daarom een echt 
uniek bedrijfsuitje via Zoom of Teams. Samenwerking en goede communicatie komen goed van pas tijdens dit spannende teamuitje 

gezellige online pubquiz

Een online pubquiz is ideaal voor virtuele teambuilding en staat gegarandeerd aan een hilarische avond! Zijn jullie toe aan teambuilding, maar willen jullie dit graag online doen? Tijdens deze hilarische Online Pubquiz speel je samen met je collega’s via je eigen scherm! Leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat jullie samen op originele wijze kunnen quizzen op kantoor (ieder vanachter zijn of haar bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld!

grote online tv quiz show

Zijn jullie op zoek naar een gezellig online teambuilding teamuitje? Dan is De Grote Online TV Quiz Show iets voor jullie! Heb je altijd al eens mee willen spelen met grote spelshows als De Slimste Mens, Deal or No Deal of Ik Hou Van Holland? Zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht komen voorbij! Dit is je kans. Tijdens dit online bedrijfsuitje worden jullie via Teams of Zoom ontvangen door jullie eigen quizmaster, die een geweldige avond voor jullie verzorgd. Let the games begin!

online teambuilding

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online teambuilding uitje in Breda? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online bedrijfsuitje in Breda te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online bedrijfsuitje op maat

Wil je iets anders en kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij kunnen ook een online spel voor jullie op maat maken zodat het online bedrijfsuitje helemaal aansluit op jullie wensen en ideeën. Zelfs tijdens onze online uitjes staat teambuilding bovenaan. Het is ook mogelijk om vragen over jullie bedrijf of organisatie te verwerken in onze quizzen. Hierdoor geef je een persoonlijke draai aan het spel, waardoor er meer verbinding kan ontstaan. Geen enkel verzoek is te gek voor ons! Wil je toch liever een live bedrijfsuitje? Bekijk hier alle bedrijfsuitjes.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen