Typisch Breda

Wil je Breda beter leren kennen aan de hand van een leuk teamuitje met collega’s? Met onze tablet games in Breda kom je achter leuke feitjes en weetjes over de Nassaustad. Door goed samen te werken tijdens de opdrachten versterk je de teambuilding én leer je je collega’s ook beter kennen. Bekijk ons aanbod van originele teamuitjes in Breda en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Originele teamuitjes in breda

Breda staat bekend om de prachtige artistieke gebouwen zoals De Grote Kerk, het Kasteel van Breda en het Begijnhof. Wil je meer te weten komen over de met klinkers geplaveide binnenstad? Kies dan voor een stadsspel! Wij bieden verschillende originele teamuitjes aan, wat dacht je van het typisch Bredase uitje Geheimen van Breda? Los uitdagende opdrachten en raadsels en kom achter de leukste weetjes van Breda! Wil je meer te weten komen over de cultuur van Kielegat? Met ons dag arrangement Cursus Plat Brabants leert onze cursusleider jullie alles over het Brabantse accent én kun je genieten van een rondvaart over de singels van Breda! Wie wil dat nou niet? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze top 3 typische uitjes in Breda

Cursus plat brabants

Een heerlijke rondvaart door de singels van Breda waarbij je na afloop kunt praten als een echte Brabander! Terwijl jij en je collega’s door de prachtige singels van de Nassaustad varen, vertelt een gids jullie alles over de stad en krijg je een spoedcursus plat Brabants. We gaan op zoek naar het ontstaan van het Brabants dialect. Lees mee van het Brabants leesplankje en leer Brabantse woorden waar je nog nooit van gehoord hebt! Een geweldig leuk bedrijfsuitje in Breda waarbij de lach nooit ver weg is! 

Ontdek cultureel breda

Bezoek samen met je collegaeen van de vele bezienswaardigheden en leer over de Nassaustad, zoals Breda wordt genoemd. Waarom heet Breda eigenlijk de Nassaustad? Onze stadsgids neemt je mee langs alle mooie plekken en weet bijzondere verhalen over de stad te vertellen. Na het museumbezoek is het tijd voor wat meer actie en teambuilding. Jij en je collega’s gaan namelijk een stadsspel spelen in het centrum van Breda. Samen een stadsspel spelen staat garant voor teambuilding en gezelligheid met je collega’s!

canal escape in breda

Tijdens dit spannende bedrijfsuitje op het water probeer je samen met je teamgenoten te ontsnappen uit de straten en singels van Breda. Geniet van de mooie uitzichten die de Nassaustad te bieden heeft maar blijf scherp! Het gevaar om te verdwalen ligt op de loer. Lukt het jou en je teamgenoten om de weg te vinden die leidt naar de uitgang? Tijdens dit spannende teamuitje is er geen tijd om alleen maar een beetje ontspannen rond te dobberen. Weet jouw team als eerste te ontsnappen van deze uitdagende Canal Escape?

bedrijfsuitjes in breda

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Breda? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer typische bredase uitjes

Geheimen van breda stadsspel

Ontdek samen met je collega’s de diepste geheimen van Breda! Het stadsspel Geheimen van Breda is een bedrijfsuitje waarbij jullie in teams op zoek gaan naar alle verborgen geheimen en parels die de Nassaustad rijk is. Door samen te werken met je teamgenoten en de opdrachten juist uit te voeren ontdek je steeds meer geheimen van Breda. Het team met de meeste gevonden geheimen is uiteindelijk de winnaar van dit leuke en uitdagende stadsspel.

Monopoly streets stadsspel

Jij en je collega’s zijn op deze dag de nieuw verkozen vastgoedkoningen-  en koninginnen van Breda. Net als in het bordspel Monopoly is het jullie taak om de mooiste straten en gebouwen van Breda weg te kapen voordat je concurrentie het doetMet het uitvoeren van de opdrachten die je tegenkomt in het mooie oude centrum van Breda verdien je geld. Misschien is jouw team straks trotse de bezitter van het Centraal Station in Breda, de Onze Lieve Vrouwekerk of de Grote Markt.

Virtual reality dinerspel

Een spannend en actief bedrijfsuitje in Breda waarbij je je collega’s eens op een totaal andere manier leert kennen, terwijl je heerlijk culinair aan het genieten bent. Je betreedt een virtuele wereld waarin je jouw avatar (je virtuele karakter) en die van de collega’s ontdekt! Jij en je collega’s vormen samen een team waarin jullie door samen te werken, luisteren en begrip voor elkaar te tonen tijdens de mini-games een goede kans maken om het spel te winnen. Ga jij de virtuele strijd aan?

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen