Hou van Holland Dinerspel Breda

» Uitje » Hou-van-holland-dinerspel-breda-2

bekend van TV dinerspel humor

Wil je een supergezellig teamuitje organiseren in Breda? Dan is dit hét perfect uitje voor jou en je collega’s! Tijdens deze avond draait het om vier dingen: ontspanning, gezelligheid, humor en lekker eten. Je speelt het rondes van het Hou van Holland spel tussen de gangen door. Jullie kunnen de lachspieren even rust geven en genieten van een overheerlijk driegangendiner tussen de rondes van het spel door. De spellen zijn gebaseerd op het tv-programma 'Ik Hou van Holland'. Bij dit teamuitje geven we je sowieso de garantie dat jij en je collega’s een leuke avond hebben! Je kunt deze quiz ook tijdens een lunch spelen.

Inclusief

  • Een enthousiaste quizmaster  
  • Spelmaterialen 
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking voor het winnende team 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs spel
>50 € 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 28,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 31,50 p.p. excl. BTW
Lunch of diner Prijs lunch of diner los
Lunch vanaf € 17,50 p.p. excl. BTW
3 gangendiner vanaf € 33,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Gezelligheid en plezier tijdens het Hou van Holland Dinerspel in Breda

Hebben jij en je collega’s tussen alle drukke werkzaamheden door de dringende behoefte om eens even goed de zinnen te verzetten? Om even een keertje niet aan werk of hoofdpijndossiers te denken? Gewoon lekker in een ongedwongen sfeer dineren en lachen met elkaar? Dan is dit uitje bij uitstek geschikt voor jullie. Tijdens dit bedrijfsuitje in Breda speel je samen met je collega’s de bekende spellen van het Tv-programma ‘Ik Hou van Holland’. Wie het programma gezien heeft weet dat het draait om heel veel samen lachen, maar er wordt natuurlijk ook gezonde strijd geleverd, want je wil wel winnen van je collega’s! De combinatie van gezellig met elkaar dineren en tussendoor een hilarisch spel spelen is de succesformule voor een geweldig leuke avond. Het wordt een avond waar iedereen nog lang over na zal praten!

Hoe werkt het Hou van Holland Dinerspel in Breda?

Onze presentator zal de deelnemers van harte welkom heten in een sfeervolle horecalocatie in het bruisende centrum van Breda. Wij zorgen ervoor dat de sfeer er vanaf de eerste seconde goed in zit, door middel van oer-Hollandse aankleding en gezellige meezingers. De deelnemers schuiven per team aan tafel, waarna de speluitleg volgt. Na de speluitleg krijgen jullie het voorgerecht geserveerd. Tijdens het voorgerecht kun je nog samen met je team de laatste strategieën voor het spel bespreken. 

 Na het voorgerecht is het tijd om te beginnen! In verschillende rondes komen de spellen voorbij. Spellen zoals je die wellicht kent van het originele Tv-programma. Denk hierbij aan de letterregen, het boodschappenspel, raadt de BN'er en natuurlijk raadt een lied of niet. Er worden ook wat improvisatie skills gevraagd! Lukt het iemand uit jouw team bijvoorbeeld om Andre Hazes of een personage uit de Familie Flodder te omschrijven zonder daarbij hun namen te noemen?

De vragen die voorbij komen hebben overigens niet alleen betrekking op ons kleine kikkerlandje in het algemeen. We zijn ook benieuwd naar wat jullie van Breda weten! Welke Bredanaar die beroemd werd door Big Brother wilde altijd knuffelen? Of wat is de huidige functie van Het Kasteel van Breda? Of moeilijker, maar daarin onderscheiden zich de kenners: welk cijfer op de klok van de Grote Kerk is (opzettelijk) verkeerd geschreven? Zomaar vragen die voorbij kunnen komen. Na elke ronde van het spel wordt er tijd gemaakt om van het diner te genieten en heb je tijd om eens in een andere setting bij te praten met je collega's. Het spel wordt afgesloten met het welbekende Rad van Fortuin. Misschien weet jouw team net die voorsprong te behouden of pakken jullie in de blessuretijd nog die laatste broodnodige punten tijdens deze spannende ronde! Tijdens dit hilarische personeelsuitje kun je genieten van een heerlijk driegangendiner met daarbij een hilarische twist door de Hou van Holland-quiz. 

Offerteaanvraag

Het Hou van Holland dinerspel is geheel op maat samen te stellen. Wil je de Hou van Holland Quiz met diner liever op een zelfgekozen locatie of op jullie eigen werklocatie spelen? Alles is bespreekbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een offerte op. Dit teamuitje is behalve in Breda ook te spelen in andere grote steden van Nederland zoals Rotterdam, Den Haag en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een enthousiaste quizmaster  
  • Spelmaterialen 
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking voor het winnende team 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs spel
>50 € 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 28,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 31,50 p.p. excl. BTW
Lunch of diner Prijs lunch of diner los
Lunch vanaf € 17,50 p.p. excl. BTW
3 gangendiner vanaf € 33,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen