Gamification: Onboarding Scenario Breda

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-breda

gamification

Heb je een nieuw team binnenboord dat net is begonnen en wil je ervoor zorgen dat zij het bedrijf en elkaar beter leren kennen? Deze onboarding gamification training in Breda is een unieke training voor nieuwe medewerkers. Middels het uitvoeren van opdrachten en het beantwoorden van vraagstukken zullen de nieuwe medewerkers op een originele wijze kennis maken met zaken die spelen binnen de organisatie. Laat je inspireren en til de teambuilding naar een hoger level! 

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Introductiedag voor nieuwe medewerkers in Breda | Business game 

Tijdens dit personeelsuitje in Breda maken nieuwe medewerkers op een leuke manier kennis met het bedrijf. Het is belangrijk dat nieuwe collega's op een comfortabele manier welkom worden geheten binnen een nieuw team. Er werken in grote organisaties vaak veel mensen en dat kan nogal overweldigend zijn als je net aan boord bent. Tijdens deze teambuilding gamification maken nieuwe medewerkers op een unieke manier kennis met elkaar en met het bedrijf.

Wat kun je verwachten van het Gamification Onboarding Scenario Teamuitje in Breda? 

Tijdens deze zakelijke training in Breda ligt de nadruk op het verwelkomen van nieuwe medewerkers. Zij maken op een originele en interactieve wijze kennis met het bedrijf en hun nieuwe collega's. Op een tablet komen er verschillende uitdagende opdrachten en vragen voorbij. Denk bijvoorbeeld aan kennisvragen over het bedrijf, een persoonlijk bericht van de CEO en opdrachten over de kernwaarden van de organisatie. Ook zullen er verschillende foto –en video opdrachten langskomen. Op deze manier maken de nieuwe medewerkers op een unieke manier kennis met het bedrijf en de collega’s waar zij mee gaan werken. Uit ervaring weten wij dat dit ontzettend goed werkt voor de teambuilding!

Offerteaanvraag

Wil je jouw nieuwe medewerkers ook zo’n tof en uniek ontvangst geven in Breda? Kies voor onze Onboaring Scenario introductiegame en zorg voor een goede eerste indruk van de organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is ook te boeken in andere grote steden zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Leiden en Utrecht

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen