Gamification in Breda

Met business games, serious gaming of gamification worden er nieuwe speltechnieken toegepast om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Maak bepaalde elementen die belangrijk zijn voor jouw organisatie levendig onder het personeel en verander hiermee het gedrag van jouw team. Een business game in Breda kunnen jullie indoor en outdoor spelen, afhankelijk van jullie wensen, doelen en ideeën. Werk aan de teambuilding en connectie tussen jou en je collega’s en boek een business game in Breda!

Gamification als business
game in breda

Wat is gamification? Bij gamification of serious gaming gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als bedrijfsuitje in Breda. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. Ook voor serious gaming geldt dat onze games aan te passen zijn naar jullie specifieke vraagstuk en/of branche.

Gamification op het werk boost de productiviteit van werknemers met maar liefst 40%.   

De kracht van serious gaming is dat de games onderhoudend, boeiend en meeslepend zijn. Serious games combineren structuren, kennis, spelelementen en leerstrategieën om specifieke vaardigheden aan te leren. Ze zijn in te zetten in verschillende gebieden en omvatten uitdagingen en beloningen. Hiermee wordt de speler gestimuleerd om verder te spelen en de materie tot zich te nemen. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de trainingsgame bereikt. Hier vind je een overzicht van business games voor bedrijven die wij verzorgen in Breda. 

gamification bedrijfsuitjes in breda

Ranking your buzz-ness

Wat leeft er echt onder de collega’s binnen het bedrijf? Om een eerlijke mening te krijgen wordt er gebruik gemaakt van “ranking”, zoals je wellicht kent van het bekende Tv-programma “Ranking the Stars”. Je krijgt goudeerlijke feedback over belangrijke zaken die binnen het bedrijf spelen. Door middel van het rangschikken, blijft de opzet luchtig en wordt iedereen gestimuleerd zijn of haar eerlijke mening te geven.

Digital escape room Breda

Een spannend bedrijfsuitje in Breda waarin samenwerking van cruciaal belang is. Daarmee is dit uitje dus ideaal als teambuilding uitje in Breda! Lukt het jou en je collega’s om te ontsnappen uit de digitale escape room? Een teamuitje waar de spanningen hoog op kunnen lopen als je merkt dat de klok je vijand wordt. Deze digital escape game kan op elke gewenste locatie worden gespeeld, zoals op kantoor of in een horecalocatie.

Walk the talk - kernwaarden

Het bedrijfsuitje Walk The Talk in Breda is het ideale teamuitje waar entertainment en training samenkomen. Laat je personeel op een unieke manier kennis maken met de missie, visie en kernwaarden van jouw organisatie. Dit teamuitje is een business-game waarbij de teambuilding naar een hoger niveau wordt getild. Wil je jouw medewerkers bewuster maken van de kernwaarden van jullie organisatie? Kies voor onze Walk the Talk!

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving.

onboarding scenario

Ben jij klaar voor je nieuwe baan in Breda? In grote organisaties werken veel mensen. Er zijn mensen die komen en er zijn mensen die gaan. De onboarding game in Breda richt zich specifiek op de mensen die komen. Je wilt namelijk dat ze zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en hun collega’s beter leren kennen.

In deze op maat gemaakte entertraining maken de newbees op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen