Personeelsuitje in Breda

Organiseer je een personeelsuitje in Breda voor een grote groep? Bij Uitjesbureau zijn wij hierin gespecialiseerd. Wij nemen de organisatie van jullie bedrijfsuitje graag uit handen. Samen zorgen we voor een geweldige dag waarbij iedereen de werkstress kan ontvluchten en elkaar beter leert kennen. Ontdek ons aanbod van personeelsuitjes in Breda op deze pagina.

Organiseer een personeelsuitje
in Breda

Bij Uitjesbureau Breda heb je een ruime keuze in verschillende personeelsuitjes. Wat past het beste bij jouw team, afdeling of organisatie? Ontdek Breda eens vanaf een andere kant, de singels in Breda zijn prachtig om doorheen te varen. Een personeelsuitje op het water betekent een relaxte middag met het zonnetje op je bol. Wil je liever wat meer actie? Kies dan voor een van onze uitdagende stadsspellen. Met een stadsspel wandel je in teams ongeveer 5 km door het centrum van Breda. Voer verschillende opdrachten uit en door goed samen te werken wordt de kans op de winst alleen maar groter.

Activiteiten personeelsuitje

Heb je inspiratie nodig om te bepalen welk personeelsuitje in Breda jullie willen spelen? Op onze website vind je verschillende thema’s en categorieën die je kunnen helpen om het perfecte uitje te vinden. Naast onze stadsspellen bieden wij ook hele leuke dinerspellen met verschillende thema’s aan. Wat dacht je van het La Casa de Papel dinerspel in virtual reality? Bij deze spannende VR game in Breda stap je in de schoenen van de hoofdpersonen van de bekende Netflix serie La Casa de Papel. Naast spannende dinerspellen, hebben wij ook meerdere gezellige dinnergames beschikbaar in Breda. Het Ranking your Colleagues dinerspel is een game waarbij jullie elkaar gaan ranken aan de hand van hilarische vragen en stellingen. Op deze manier leer je je collega’s op hilarische wijze nóg beter kennen.

Onze top 3 personeelsuitjes

Floating & Walking dinner

Tijdens de Floating & Walking Dinner krijgen jullie een rondvaart door de oude grachten in het prachtige centrum van de Parel van het Zuiden. Daarna neemt onze stadsgids jullie mee door het centrum voor een stadswandeling langs mooie highlights van de stad zoals De Grote Markt, Spanjaardsgat, de OnzeLieveVrouwekerk en andere verborgen schatten van de Nassaustad. Tussendoor genieten jullie van een heerlijk diner in twee verschillende restaurants in het centrum van Breda.  

Moorddiner | Bloederige bruiloft

Spanning en sensatie tijdens dit spannende Moorddiner in Breda! Er is een moord gepleegd en het is aan jou en je collega’s om deze zaak op te lossen! Door middel van rollenspel, een script en kostuums proberen jullie erachter te komen wie de moord op zijn of haar geweten heeft. Wie heeft er een goed alibi? Een doorgewinterde inspecteur leidt dit onderzoek en zal er hoogstpersoonlijk op toezien dat iedereen aan de tand wordt gevoeld. 

Win voor de voedselbank

Een leuk en uitdagend stadsspel in Breda dat alleen maar winnaars kent! Tijdens het stadsspel Win voor de Voedselbank in Breda voer je met je collega’s in teams verschillende opdrachten uit. De opdrachten variëren van kennisvragenfoto – en video opdrachten tot het oplossen van codes en raadsels. Het hele spel staat in het teken van de Voedselbank. We gaan er tijdens dit MVO uitje keihard voor knokken om die broodnodige euro’s voor de Voedselbank te verdienen.

Personeelsuitje in Breda

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Breda? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte personeelsuitje in Breda te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Sportieve personeelsuitjes in Breda

Onze sportieve personeelsuitjes in Breda zijn de perfecte balans tussen samen lachen, actief bezig zijn en teambuilding. Gezonde strijd tussen de teams staat centraal tijdens een sportief personeelsuitje. Word jij de ultieme Robinson tijdens Expeditie Robinson? Of heb je zin verschillende sportactiviteiten tijdens een Sportdag in een park in Breda? De winnaar van de dag wordt uiteraard in het zonnetje gezet en gaat niet met lege handen naar huis. Een sportief personeelsuitje in Breda is gegarandeerd een succes!

Personeelsuitje op de singels van Breda

Met een personeelsuitje op de singels van Breda bekijk je het oude, historische stadscentrum eens vanaf de andere kant. Wij hebben verschillende mogelijkheden voor uitjes op het water. Onze borrelboot is in combinatie met een dag arrangement te reserveren. Een van onze dag arrangementen kan bijvoorbeeld bestaan uit een rondvaart over de singels van Breda, een gezellige lunch in een sfeervolle horecalocatie en afsluiten met een uitdagend stadsspel zoals bijvoorbeeld Wie is de Mol of Geheimen van Breda. Natuurlijk is het ook mogelijk om een dag arrangement zelf samen te stellen, laat het ons weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen