Geheimen van Breda stadsspel

» Uitje » Geheimen-van-breda-stadsspel

spannend stadsspel

Ontdek samen met je collega’s de diepste geheimen van Breda! Het stadsspel Geheimen van Breda is een bedrijfsuitje waarbij jullie in teams op zoek gaan naar alle verborgen geheimen en parels die de Nassaustad rijk is. Door samen te werken met je teamgenoten en de opdrachten juist uit te voeren ontdek je steeds meer geheimen van Breda. Het team met de meeste gevonden geheimen is uiteindelijk de winnaar van dit leuke en uitdagende stadsspel. Ga deze challenge aan met je collega's!  

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Geheimzinnige opdrachten
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

ers. Prijs
> 40 € 24.50 p.p. excl BTW
25 - 39 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 24 € 31.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Teambuildingsuitje Geheimen van Breda

Tijdens het stadsspel Geheimen van Breda ontdek je steeds meer verschillende interessante weetjes over Breda. Weet je bijvoorbeeld waarom Bredanaren Abderieten worden genoemd? Waarom wordt Breda de Nassaustad genoemd? En wat is Kielegat? Tijdens dit bedrijfsuitje krijg je er alles over te horen! Naast de leuke weetjes en geheimen die je ontdekt over Breda is dit bedrijfsuitje ook ideaal om als teambuilding activiteit te spelen. Doordat jullie in kleine teams de stad ingaan is goede samenwerking noodzakelijk.  

Wat kun je verwachten van het bedrijfsuitje Geheimen van Breda?  

Voor het stadsspel Geheimen van Breda worden alle deelnemers welkom geheten in een gezellige horecalocatie in het centrum van de Nassaustad. Onze spelleider geeft een introductie en speluitleg en daarna worden de teams gevormd. Alle teams gaan op pad met een tablet en de benodigde spelmaterialen op zoek naar de verborgen geheimen van Breda. Tijdens het spel wandel je door het schitterende historische centrum van Breda. Door middel van het juist beantwoorden van kennisvragen en het oplossen van raadsels en codes ontdekken jullie steeds meer verborgen parels van deze prachtige stad. Het team dat aan het einde van het spel de meeste geheimen van Breda heeft ontdekt wordt tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet en gaat met een mooie prijs naar huis. Hoe sterk is jullie teamgeest en overwinningsdrang? Ontdek het tijdens het gezellige en actieve bedrijfsuitje Geheimen van Breda.  

Bedrijfsuitje Stadsspel Geheimen van Breda uitbreiden?  

Sky is the limit! Dus wil je het teamuitje de Geheimen van Breda uitbreiden tot een arrangement? Dat kan. Wij kunnen dit uitje geheel op maat samenstellen zodat jij en je collega's de hele dag kunnen genieten zoals jullie dat willen! Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel, een overheerlijk driegangendiner of barbecue? Het is ook mogelijk om te starten met een fijne lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het stadsspel in Breda.   

Offerteaanvraag

Dit is een actief teamuitje waarbij je je kennis over Breda verbreedt en ook de teamspirit naar een hoger level brengt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Breda is dit bedrijfsuitje ook te boeken in andere grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam, Den Haag en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Geheimzinnige opdrachten
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

ers. Prijs
> 40 € 24.50 p.p. excl BTW
25 - 39 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 24 € 31.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen