Weekendarrangement voor bedrijven in Breda

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-breda

arrangement teambuilding

Tijdens dit weekendarrangement in Breda combineer je het nuttige met het aangename. Een weekend dat in het teken staat van sociaal, zakelijk, teambuilding en vooral plezier. Zo kun je bijvoorbeeld een vergadering plannen, maar daarnaast ook een leuk stadsspel spelen. Leer je collega’s beter en bovendien eens op een heel andere manier kennen tijdens een weekend weg!   

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en/of lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Een weekend weg met je collega’s in Breda 

Is het druk op het werk en wil je even de druk van de ketel halen? Dan is dit het perfecte bedrijfsuitje in Breda, waarbij je het nuttige met het aangename combineert. Staat er bijvoorbeeld een vergadering op de planning, maar willen jullie ook genieten van vrije tijd samen en een stukje teambuilding kweken? Met dit arrangement combineer je die twee zaken. Het hele weekend staat in het teken van het samenzijn met collega's. Wil je elkaar beter leren kennen en ook eens in een andere setting meemaken? Dan is dit arrangement zeker iets voor jullie! Geniet van een dinerspel, een teamuitje op het water of een spannend stadsspel. Daarnaast moet er ook gewerkt worden en daar is natuurlijk ook tijd voor vrijgemaakt. 

Wat kun je verwachten tijdens dit weekendarrangement voor bedrijven in Breda?

Je kunt het programma zo druk maken als je wil, maar teambuilding en een gezellige tijd met elkaar hebben staan centraal tijdens dit weekendarrangement in Breda. Speel bijvoorbeeld op vrijdagavond een spannend dinerspel naar keuze. Wil je na het dinerspel nog even ontspannen met je collega’s? Dat kan bijvoorbeeld tijdens een boottocht. Geniet al dobberend over de singels van de Nassaustad van een lekker drankje en van het prachtige uitzicht over het historische centrum. 

De volgende dag staat er weer een druk programma klaar, dus gaan jullie van de borrelboot door naar het hotel om een goeie nachtrust te pakken. Natuurlijk staat het de liefhebbers vrij om nog een drankje te nuttigen in een van de vele gezellige cafés die het bruisende centrum van Breda rijk is. Houd er wel rekening mee dat er zaterdagochtend een zakelijke bijeenkomst op de planning staat. Die vergadering kan bijvoorbeeld plaatsvinden in een vergaderruimte van het hotel of een horecalocatie in de buurt. 

Na een ochtend vergaderen zullen jullie vast toe zijn aan wat frisse lucht en een actief spel. Daarom staat er een bijvoorbeeld een Canal Escape op de planning. Samen met je team ga je per sloep het water op, lukt het jullie om als eerste de uitweg te vinden van de escape room op het water? Maar andere stadsspellen zijn natuurlijk ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan Wie is de Mol, Monopoly Streets of Escape City.   

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsweekend in Breda kan compleet op maat worden samengesteld. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor dit weekend arrangement? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en/of lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen