Waterproeverij in Breda

» Uitje » Waterproeverij-in-breda

proeverij workshop

De Waterproeverij is een leerzaam bedrijfsuitje in Breda. Dus jij denkt dat al het water dat je drinkt hetzelfde is? Na dit bedrijfsuitje weet je wel beter! Bij dit personeelsuitje ontdek je hoeveel verscheidenheid er is in de smaken van water. Laat je verrassen! Al het water dat jij en je collega’s gaan proeven smaakt weer anders. Zo heb je water uit een bron, uit de kraan en mineraalwater waarvan de bekendste natuurlijk ‘Spawater’ is.  

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Ontdek de wondere wereld van het water tijdens de Waterproeverij in Breda 

Ontdek samen met je collega’s de wondere wereld van het water tijdens dit bedrijfsuitje in Breda. Weet wat je drinkt! Een waterproeverij in Breda is het ideale bedrijfsuitje of workshop voor iedereen die nou eens echt wil proeven wat er gedronken wordt. Bovendien is de workshop erg praktisch, want waar staat er tegenwoordig geen fles water op de dinertafel? Naast het proeven wordt er veel verteld over water. Wist je bijvoorbeeld dat bronwater juist niet direct uit de bron komt en mineraalwater wel? Welk watermerk is nou echt goed bezig met het milieu? Hoe ontstaat eigenlijk de smaak van water? Tijdens deze workshop krijg je antwoord op deze en andere vragen! Met een waterval aan kennis over water ga je na afloop weer naar huis. 

Wat kun je verwachten van de Waterproeverij in Breda?  

Bij deze workshop worden de deelnemers welkom geheten door onze waterspecialisten bij een gezellige locatie in Breda of op jullie eigen locatie. Na een korte introductie is het tijd om te gaan proeven! Herken jij de verschillende smaken van water? De waterspecialisten leggen je alles uit over het water. De deelnemers worden meegenomen in de wondere wereld van het water en krijgen alles te weten wat met water en waterwinning te maken heeft. Zo leer je onder andere dat hoe sterker de smaak van het water is, hoe meer mineralen er in het water zijn opgelost. Mineralen zorgen voor onze gezondheid, maar zorgen ook voor een bijzonder smaakpalet in het water. De temperatuur van het water, de aanwezigheid van koolzuur en het glas waarin het water wordt geserveerd spelen ook allemaal een rol in de smaakbeleving. Dat wist je vast allemaal nog niet. Benieuwd naar meer weetjes en feiten over water? Boek snel de workshop Waterproeverij in Breda! 

Offerteaanvraag

In tegenstelling tot bij een wijnproeverij hoef je tijdens deze unieke waterproeverij niets uit te spugen! Wil je dit leuke en leerzame bedrijfsuitje in Breda boeken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. De prijs voor deze waterproeverij is afhankelijk van de groepsgrootte en de gekozen locatie. Naast Breda is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Den Haag en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 424 beoordelingen klanten vertellen