Charity Escape Breda

» Uitje » Charity-escape-breda

escape game MVO stadsspel

Wil je een bedrijfsuitje in Breda organiseren waarbij je ook nog eens een goed doel steunt? Dat kan met de Charity Escape! Het is een zogeheten MVO-uitje, de afkorting staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Voor welk goed doel gaan jij en je collega’s zich inzetten? Onze Charity Stemwijzer helpt je hiermee op weg. Na dit teamuitje in Breda zal je met een voldaan gevoel weer huiswaarts keren. Vanuit Uitjesbureau Breda doneren wij voor elke deelnemer 5 euro aan het goede doel. 

Inclusief

  • Professionele entertainer en begeleiding 
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • € 5,- per persoon voor het goede doel
  • Een tablet per team 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

29.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
20 - 29 € 37,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 33,50 p.p. excl. BTW
> 50 € 29,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Charity Escape: een uitdagend stadsspel voor het goede doel in Breda

De Charity Escape in Breda is een escape game in het prachtige, oude centrum van de Nassaustad. In plaats van dat je strijdt om prijzen halen jij en je collega’s nu zoveel mogelijk geld binnen voor het gekozen goede doel. Je mag het goede doel waar je voor gaat strijden zelf bepalen. Mocht je nog niet weten voor welk mooi doel jouw team zich gaat inzetten? Onze Charity Stemwijzer helpt je daarbij. Samen met je teamgenoten vul je de digitale vragenlijst in over thema’s die jullie belangrijk vinden. Gaan jij en je collega’s de beste beentjes voorzetten voor bijvoorbeeld kansarme kinderen, vluchtelingen, voedselbanken, daklozen of dierenwelzijn? De vragen en opdrachten die tijdens de escape game voorbijkomen, hebben alles te maken met het door jullie gekozen goede doel. Worden de opdrachten en vragen op de juiste manier volbracht? Dan wordt jouw team beloond met aanwijzingen die uiteindelijk leiden naar de uitgang van deze escape game in Breda!  

Wat kun je verwachten van Charity Escape in Breda?

Alle deelnemers worden voor dit bedrijfsuitje welkom geheten in een gezellige horecalocatie in het pittoreske centrum van Breda. De spelleider geeft een introductie en speluitleg waarna de teams bekend worden gemaakt. Misschien heb je al een goed doel om voor te strijden en anders vul je samen met jouw team de Charity Stemwijzer in. Zodra er een keuze is gemaakt voor een goed doel zijn jullie er helemaal klaar voor! Gewapend met een tablet en de benodigde spelmaterialen ga je op pad met je team. De GPS gestuurde tablet leidt de teams langs verschillende codes, raadsels en kennisvragen die te maken hebben met het gekozen goede doel. Alleen door de juiste antwoorden te geven, ontvang je aanwijzingen die kunnen helpen om de uitweg te vinden. Slechts één steeg, brug of straat leidt jouw team naar de uitgang van deze escape game. Zit jij in het team dat als eerste de uitweg weet te vinden en ook nog eens de meeste punten binnensleept? Gefeliciteerd! Je hebt de sleutel tot succes gevonden in de Nassaustad! Geluk moet je delen, dus de bijdrage die jij en je team bij elkaar hebben gespeeld gaat naar het door jullie gekozen goede doel! Vanuit Uitjesbureau doneren wij ook 5 euro per deelnemer.

Offerteaanvraag

Het MVO-bedrijfsuitje Charity Escape in Breda is een uitdagende game waarbij je niet alleen werkt aan de teambuilding maar ook nog eens een goed doel steunt! Wil je meer informatie over dit teamuitje? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele entertainer en begeleiding 
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • € 5,- per persoon voor het goede doel
  • Een tablet per team 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

29.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
20 - 29 € 37,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 33,50 p.p. excl. BTW
> 50 € 29,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen