Groepsuitje in Breda

Ontdek Breda samen met je collega’s tijdens een groepsuitje in het prachtige centrum. Wij helpen je graag bij het vinden van een geweldige en geschikte activiteit voor jouw team. Op deze pagina vind je de leukste en vetste ideeën voor een groepsuitje in het centrum van Breda. 

Ontdek breda tijdens een groepsuitje

Wil je het centrum van Breda ontdekken tijdens een groepsuitje met je collega’s? Met onze jarenlange ervaring en creatieve eventmanagers bedenken wij de leukste ideeën en arrangementen voor jullie evenement in Breda. Je speelt niet alleen een stad – of dinerspel in het centrum van Breda, je ontdekt ook nog eens de leukste locaties en komt langs de mooiste bezienswaardigheden. Ga je voor een actief outdoor stadsspel of kies je voor een uitdagende indoor dinner game? Laat ons je wensen weten en wij kijken samen naar de activiteiten die het beste bij jullie past.

Leuke groepsuitjes in Breda

Als je op deze pagina bent beland, heb je vast al onze groepsuitjes op de website bekeken en ondertussen al een lichte voorkeur ontwikkeld. Onze eventmanagers kijken samen met jou welke activiteit het beste past bij jou en het team van collega’s. Gaat het om teambuilding, elkaar beter leren kennen of is het gewoon voor de gezelligheid? Voor elke gelegenheid kiezen wij de beste groepsuitjes uit. Wat dacht je van onze échte teambuilding game Expeditie Robinson? Ga de fysieke en mentale strijd aan met je collega’s tijdens dit uitdagende teamspel. Wil je liever meer te weten komen over Breda en een gezellige middag met je collega’s ervaren? Dan is de Geheimen van Breda misschien wel hét geschikte uitje voor jullie! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Onze top 3 groepsuitjes

Pubquiz in breda

Tijdens dit teamuitje speel je samen met je collega’s de gezelligste Pubquiz van Breda. De algemene kennis van de teams wordt getest aan de hand van verschillende thema’s. Thema’s die voorbijkomen zijn geschiedenis, wetenschap, sport, muziek, literatuur en film, maar ook de actualiteit wordt meegenomenIn teams gaan jij en je collega’s aan de slag om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Wat is de hoofdstad van Madagaskar? Welk cijfer op de klok van de Grote Kerk in Breda is verkeerd geschreven en waarom? Ontdek het tijdens de Pubquiz!

Escape city breda

Escape City is een spannend en actief bedrijfsuitje! Hoe ontsnap je uit het centrum van Breda? Ga deze uitdaging aan met je collega’s in het historische centrum van de Nassaustad! Jullie gaan verdeeld in teams op pad door Breda. Daar zullen jullie op ontdekkingstocht mooie bezienswaardigheden als De Grote Markt, Het Spanjaardsgat en het Kasteel van Breda tegenkomen. Geef je ogen goed de kost, want Breda is een plaatje van een stad. Laat je niet te veel afleiden! Want hoe mooi de stad ook is: jullie hebben als doel om uit die mooie stad te ontsnappen. Vergeet dat vooral niet! 

Penoze stadsspel

Tijdens dit spannende teamuitje Penoze in Breda raken jij en je collega’s verstrikt in de keiharde Bredase onderwereld. Gangsters uit ‘t Ginneken, daar moet je niet mee spotten! Om uit die slangenkuil te ontsnappen moeten jullie drugs smokkelen. Het doel is om samen met je teamgenoten van de drugs af te komen. Door het toilet spoelen is geen optie, dus je moet wat anders verzinnen! Kun jij jezelf na dit bedrijfsuitje in Breda een professionele smokkelaar noemen? Of word je verraden? Ervaar een middag de spanning en sensatie die echte drugscriminelen ook voelen

groepsuitje op maat in Breda

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Breda? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte groepsuitje in Breda te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Escape games in Breda | Outdoor

Wist je dat we bij Uitjesbureau Breda ook outdoor escape games aanbieden? De traditionele escape room, waarbij je vastzit in een kamertje en je verschillende raadsels en codes moet oplossen om tot de uitweg te komen is bij ons verleden tijd. Onze escape rooms speel je namelijk buiten, in het centrum van Breda! In teams ga je op pad met een tablet en de benodigde spelmaterialen om oplossingen te vinden voor de opdrachten, raadsels en hersenkrakers die jullie onderweg tegenkomen. Er leidt slechts één straat, steeg of brug naar de uitweg en het is aan jullie de taak om die binnen de tijd te vinden. Wil je nog meer uitdaging? Wat dacht je van onze escape game op het water, de Canal Escape, waarbij je in sloepen door de singels van Breda vaart om de uitweg te vinden.

Indoor groepsuitjes in Breda

Vertrouw je het Hollandse weer niet in de lente of zomer en wil je zeker zijn van een droge broek tijdens jullie groepsuitje in Breda? Kies dan voor een van onze indoor groepsuitjes. Een indoor teambuilding activiteit staat garant voor gezelligheid, spanning, uitdaging en natuurlijk heerlijk eten. Met onze indoor dinerspellen kun je alle kanten op. Wil je graag een gezellige avond met je collega’s ervaren? Kies dan voor het Hou van Holland dinerspel of het Ranking your Colleagues dinerspel. De namen van deze games komen je vast bekend voor, deze spellen zijn geïnspireerd op de bekende tv-programma’s! Heb je altijd al eens mee willen doen? Dit is je kans!

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen