Pubquiz in Breda

» Uitje » Pubquiz-in-breda

humor oergezellig quiz

Wat is er leuker om gezellig met elkaar te gaan quizzen in Breda? Een avondje een Pubquiz spelen is een garantie voor een leuke avond. Quizzen tijdens een teamuitje zorgt voor verbinding tussen collega's. Hoe zit het met jouw algemene kennis en wat weten je collega's allemaal? Kom erachter tijdens dit supergezellige bedrijfsuitje met Pubquiz in Breda.   

Inclusief

  • Spelmateriaal
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Test je kennis tijdens de Pubquiz in Breda 

Tijdens dit teamuitje speel je samen met je collega's de gezelligste Pubquiz van Breda. De algemene kennis van de teams wordt getest aan de hand van verschillende thema's. Thema’s die voorbijkomen zijn geschiedenis, wetenschap, sport, muziek, literatuur en film, maar ook de actualiteit wordt meegenomen. In teams gaan jij en je collega’s aan de slag om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. De Pubquiz wordt lekker old-school met pen en papier gespeeld. Dat heeft ook wel weer wat, toch? 

Wat kun je verwachten tijdens de Pubquiz in Breda?

De deelnemers van de Pubquiz in Breda worden van harte welkom geheten in een gezellige horecalocatie in het prachtige centrum van de Nassaustad. Na een introductie en speluitleg door de quizmaster worden de teams bekend gemaakt. De Pubquiz wordt in verschillende rondes gespeeld en elke ronde heeft een eigen thema. Tijdens dit teamuitje wordt de algemene kennis van jou en je collega's stevig op de proef gesteld. Wat is de hoofdstad van Madagaskar? Hoeveel spelers met een snor zaten er in het winnende Nederlands Elftal in de EK-finale van 1988? Welk cijfer op de klok van de Grote Kerk in Breda is verkeerd geschreven en waarom? Welke Bredanaar die bekend werd in Big Brother hield heel erg van knuffelen? Het zijn zomaar een paar voorbeeldvragen die voorbij kunnen komen.  

Samenwerking en overleg met je teamgenoten zijn de sleutels tot succes tijdens deze quiz in de Nassaustad. Werk samen en luister naar elkaar voordat je antwoord geeft. Iedereen weet wel iets en samen zijn jullie sterk! Overleg met elkaar. Buiten alle gezelligheid maakt die samenwerking dit uitje stiekem ook tot een ultiem teambuildingsuitje!  

Wil je de Pubquiz meer betrekken op jullie organisatie of bedrijf? Wij bieden ook de mogelijkheid om zelf vragen in te sturen die te maken hebben met de organisatie. Op deze manier maak je een Pubquiz persoonlijker en meer op maat. Laat ons je wensen weten en wij zorgen dat het helemaal goed komt! De winnaars worden tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet en gaan met een mooie prijs en de eeuwige roem naar huis.

Het is ook mogelijk om een digitale Pubquiz te spelen. Tijdens de digitale versie geven de deelnemers de antwoorden door via een speciale Pubquiz app. Vraag naar de mogelijkheden bij interesse!

Pubquiz uitbreiden?

Wil je de Pubquiz in Amsterdam uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag het spel afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met de Pubquiz in Amsterdam! Wist je dat wij ook een Pubquiz dinerspel aanbieden?

Offerteaanvraag

Wil jij samen met je collega’s ook zo’n supergezellige avond met Pubquiz beleven tijdens een teamuitje in Breda? Kies dan voor dit bedrijfsuitje. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  Naast Breda is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam, Den Haag en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Spelmateriaal
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen