Borrelboot & Ontdek de Mol Dinerspel in Breda

» Uitje » Borrelboot-ontdek-de-mol-dinerspel-in-breda

arrangement rondvaart

Nou is Leiden al een sieraad van een stad, maar vanaf het water is de Nassaustad nóg veel mooier! Wil je tijdens je bedrijfsuitje genieten van een rondvaart over de prachtige Bredase singels, maar daarbij ook nog lekker eten, borrelen én ook nog een uitdagend en spannend spel spelen? Kies dan voor het arrangement Borrelboot met Ontdek de Mol dinerspel in Breda. Een compleet verzorgd dag arrangement vol uitdaging, gezelligheid, lekker eten en samenwerking.  

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (2 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Een rondvaart door Breda inclusief spannend dinerspel 

Rond borreltijd stap je samen met je collega's in onze gezellige borrelboot voor een rondvaart door de mooie singels van Breda. Denk bijvoorbeeld aan de Delpratsingel, De Academiesingel en De Boeimeersingel. De rondvaart duurt een uur en de leukste en de mooiste plekjes zullen voorbijkomen. Plekken die je vanaf de wal misschien wel nooit had ontdekt, en dat alles onder het genot van een lekker drankje. Daarna gaan jullie weer de wal op en dan gaat dit teamuitje in Breda pas echt beginnen! 

Wat kun je verwachten van het arrangement Borrelboot en Dinerspel Ontdek de Mol?

Na de boottocht is het tijd voor wat meer spanning. In een gezellige horecalocatie in het centrum van Breda heet de spelleider jullie van harte welkom. Het is tijd voor het Ontdek de Mol dinerspel. Terwijl iedereen geniet van het overheerlijke diner zit er in elk team een Mol aan tafel die de opdrachten probeert te saboteren. Niemand is te vertrouwen! Ook je leukste collega of die aardige dame van de receptie niet. Lukt het jou om de Mol binnen je team te ontdekken? De rondes van het spel worden tussen de gangen door gespeeld. Voorafgaand aan het uitje worden de Mollen door ons benaderd met alle ins en outs van de opdrachten. Hierdoor weten zij precies bij welke opdrachten zij kunnen saboteren. 

Aan het einde van de avond worden de Mollen bekend gemaakt en worden de molstreken gedeeld. Heb je je het bos in laten sturen of had je de juiste Mol tijdig in de smiezen? Na het dessert volgt de prijsuitreiking waarbij de winnaars in het zonnetje worden gezet.

Offerteaanvraag

Wil je een spannend dinerspel combineren met een ontspannen rondvaart over de schitterende singels van Breda? Kies dan voor dit arrangement Borrelboot met Ontdek de Mol dinerspel. Het arrangement is geheel op maat samen te stellen naar jullie wensen. Zo kun je bijvoorbeeld ook uitbreiden met extra borrelhapjes, livemuziek of een gids die aan boord vertelt over een bepaald onderwerp. We helpen heel graag om het perfecte uitje voor jouw bedrijf te organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (2 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen