Arrangement stadswandeling en dinerspel Breda

» Uitje » Arrangement-stadswandeling-en-dinerspel-breda

arrangement dinerspel rondvaart

Breda, ook wel de Nassaustad genoemd is een historische stad vol prachtige plekken. Tijdens dit bedrijfsuitje inclusief rondleiding met stadsgids, leer je alles over de pittoreske straten, pleinen, singels en monumentale plekken van Breda. Nog leuker is om dit bedrijfsuitje uit te breiden met een leuk dinerspel of een stadsspel waarbij jij en je collega’s opdrachten in de stad moeten uitvoeren! Zo maak je er een leuk, actief en informatief bedrijfsuitje van.    

Inclusief

  • Stadstour met stadsgids 
  • Professionele begeleiding en entertainer 
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Leer prachtig Breda kennen tijdens dit bedrijfsuitje 

De rondleiding met stadsgids voert jou en je collega’s langs allerlei historische plekken van Breda. De rondleiding kan bijvoorbeeld starten vanaf de bruisende Grote Markt. Van daaruit zal de gids jullie prachtige plekken als het Spanjaardsgat, het Kasteel van Breda, Park Valkenberg, het Begijnhof en de Prinsenkade laten zien. De Onze-Lieve-Vrouwekerk kan uiteraard ook niet ontbreken tijdens deze tour. De bouw van deze kerk is begonnen in het jaar 1410 en werd voltooid in 1547. Deze kerk heeft een rijke geschiedenis waar de stadsgids jullie alles over zal vertellen. En zo zijn er nog veel meer historische plekken in de Nassaustad. Jullie gids is een echte Bredanaar die vol trots de verhalen over de stad vertelt. 

Wat kun je verwachten van dit bedrijfsuitje in Breda?

Jij en je collega’s worden tijdens dit bedrijfsuitje verwacht op een locatie in het centrum van Breda. Daar zal de rondleiding jullie langs alle mooie plekken van de stad voeren. Je kunt deze dag zo leuk en zo gek maken als je maar wilt. Zo kun je naast de rondleiding ook een stadsspel doen. Denk aan Wie is de Mol of aan het Monopoly Streets stadsspel. Speel je liever een dinerspel met je collega’s? Wij bieden een geweldige Pubquiz aan tijdens het diner of wil je liever je collega’s beter leren kennen tijdens het Ranking your Colleagues dinerspel? Alles is mogelijk.  

Offerteaanvraag

Deze dag is compleet op maat en naar jullie wensen samen te stellen. Alles is bespreekbaar om van dit teamuitje een onvergetelijke dag voor jou en je collega’s te maken. Wil je meer informatie en een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Stadstour met stadsgids 
  • Professionele begeleiding en entertainer 
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen