De Duurzaamste Mens | Educatieve game Breda

» Uitje » De-duurzaamste-mens-educatieve-game-breda

humor quiz teambuilding

Ontdek de wereld van duurzaamheid tijdens "De Duurzaamste Mens" - een uniek educatief teamuitje in Breda! Samen met je collega's ga je op een speelse ontdekkingstocht waarbij je niet alleen leert over duurzaamheid, maar ook inzicht krijgt in hoe kleine veranderingen grote verschillen kunnen maken.

Inclusief

 • Professionele spelbegeleiding  
 • Bijhorende spelmaterialen 
 • Tablet per team
 • Prijsuitreiking 
 • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p.

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Educatief Teamuitje de Duurzaamste Mens

De zoektocht naar betekenisvolle en verbindende bedrijfsuitjes in Breda is een uitdaging voor veel organisaties. Daarom presenteren wij met trots: "De Duurzaamste Mens" - een unieke en educatieve ervaring voor bedrijven die duurzaamheid willen omarmen. In deze innovatieve teamactiviteit staat het collectief ontdekken van duurzaamheid centraal. Want laten we eerlijk zijn, de sleutel tot succesvolle verandering ligt bij de medewerkers, ook als het gaat om het verduurzamen van een organisatie. Met "De Duurzaamste Mens" maken jij en je collega's op speelse wijze kennis met alle aspecten van duurzaamheid. Deze Serious Game zit boordevol eyeopeners en triggers, maar zonder belerend vingertje.

Wist je bijvoorbeeld dat er elke minuut een vrachtwagen vol plastic in de oceanen belandt? Of dat je vijf jaar veganistisch zou moeten eten om een retourvlucht van 20.000 km (bijvoorbeeld van Amsterdam naar Bali) te compenseren? Duurzaamheid mag dan een saai imago hebben, maar niets is minder waar. Het is een intrigerend onderwerp waarbij kennis en kunde de wereld snel kunnen verbeteren. "De Duurzaamste Mens" is een quizgame die doet denken aan het bekende TV-format "De Slimste Mens". In teams van vier personen gaan jullie de strijd aan met andere teams. Het winnende team bereikt de finale, waar de teamleden strijden om de prestigieuze titel: De Duurzaamste Mens. Welke collega's nemen het voortouw en welke blijken verrassend deskundig te zijn op het gebied van duurzaamheid?

Wat kun je verwachten tijdens de Duurzaamste Mens?

 • De impact van jullie levensstijl berekenen.
 • Ontdekken wat een duurzame economie inhoudt.
 • Leren hoe kleine acties grote verschillen kunnen maken.
 • Prioriteiten stellen.
 • En naar huis gaan met een setje vuistregels die allemaal beginnen met een R.

Door spelenderwijs te leren, ontdekken jullie steeds meer over duurzaamheid en hoe jullie als individuen en als organisatie een maatschappelijke impact kunnen hebben. In de finale krijgt het publiek (de collega's die de finale niet hebben gehaald) een aantal vragen voorgelegd. De finalisten moeten raden wat het publiek heeft geantwoord. Degene die zijn collega's het beste kent, mag zich de Duurzaamste Mens van de organisatie noemen!

Maar daar stopt het niet. We bieden ook extra's aan, zoals de mogelijkheid om een publieksprijs uit te reiken en de vragen aan te passen aan de wensen en het thema van de opdrachtgever. Ook bieden we een vervolgtraject aan, in samenwerking met onze partner 'Robin Good', een eigenzinnig bedrijf dat al vele organisaties heeft begeleid op hun ontdekkingstocht naar duurzaam ondernemen. Laten we samen de kleine successen vieren en elkaar motiveren, zelfs als de eerste stappen nog zo klein lijken!

Offerteaanvraag

Deze Sustainability Game in Breda is perfect voor een bedrijfsuitje met nadruk op duurzaamheid. Ontdek nieuwe talenten van je collega's en stimuleer de creativiteit in jullie team door de vragen en opdrachten uit te voeren. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Professionele spelbegeleiding  
 • Bijhorende spelmaterialen 
 • Tablet per team
 • Prijsuitreiking 
 • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen