Canal Escape Breda

» Uitje » Canal-escape-breda

canal escape rondvaart spanning

Even lekker ontspannen een stukje varen met je collega’s over de prachtige singels van Breda. Even de boel de boel laten en nergens aan denken. Dat klinkt prima toch? Maar niet is minder waar tijdens dit spannende bedrijfsuitje op het water in Breda! Jullie hebben één taak. Lukt het jou en je teamgenoten om te ontsnappen uit het web van singels in de binnenstad van Breda?  

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Een milieuvriendelijke sloep
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Prijs voor het winnende team
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

43.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 43,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 47,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 51,00 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Bedrijfsuitje op de singels van Breda 

Tijdens dit spannende bedrijfsuitje op het water probeer je samen met je teamgenoten te ontsnappen uit de straten en singels van Breda. Geniet van de mooie uitzichten die de Nassaustad te bieden heeft maar blijf scherp! Het gevaar om te verdwalen ligt op de loer. Lukt het jou en je teamgenoten om de weg te vinden die leidt naar de uitgang? Tijdens dit spannende teamuitje is er geen tijd om alleen maar een beetje ontspannen rond te dobberen. Jouw team heeft de dappere taak om als eerste te ontsnappen aan de singels van Breda.   

Hoe werkt het bedrijfsuitje Canal Escape in Breda? 

Voor dit actieve bedrijfsuitje worden alle deelnemers welkom geheten in een gezellige horecalocatie in het historische stadscentrum van Breda. Na een korte introductie en uitleg van de spelleider worden de teams bekend gemaakt. Uitgerust met een tablet, plattegrond, spelmaterialen en de speciale "Canal Escape" app gaan de teams op pad. Binnen de kortste keren ben je verdwaald en nu is het zaak om het hoofd koel te houden en samen met je teamgenoten te ontsnappen.

Door middel van de juiste aanwijzingen te verzamelen op verschillende plekken in de stad en op het water komen jij en je teamgenoten steeds een stapje dichter bij de uitgang. Je komt langs de mooiste plekken van Breda. Denk hierbij aan Het Spanjaardsgat, de Grote Kerk, de Koepel, Het Chassépark en de Haven van Breda. Het goed beantwoorden van vragen en het leggen van de juiste verbindingen zorgt er misschien wel voor dat jouw team als eerste weet te ontsnappen uit het web van singels en straten. Beleef dit unieke vaar- en stadsspel in Breda! Het is geen standaard puzzeltocht met standaard vragenlijstjes. Het is echt een uitdagend teamuitje! Tijdens de prijsuitreiking wordt het winnende team natuurlijk in het zonnetje gezet en behalve met een mooie prijs kunnen zij ook strijken met de eeuwige roem! 

Bedrijfsuitje Canal Escape in Breda uitbreiden?  

Wil je het bedrijfsuitje Canal Escape in Breda uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen, zodat jij en je collega's de dag geheel naar jullie wensen kunnen beleven. Alles is bespreekbaar. Wil je graag het spel afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een goed gevulde maag kunnen beginnen met deze outdoor escape game in Breda. 

Offerteaanvraag

Denk je binnen de tijd te kunnen ontsnappen aan het web van singels in Breda? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Breda is dit bedrijfsuitje ook te boeken in andere grote steden van Nederland zoals o.a. Alkmaar en Haarlem.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Een milieuvriendelijke sloep
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Prijs voor het winnende team
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

43.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 43,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 47,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 51,00 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen