Bedrijfsfeest Machtig Marrakech – 1001 nachten Breda

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten-breda

bedrijfsfeest

Waan je in Oosterse sferen tijdens dit unieke Machtig Marrakech bedrijfsuitje in Breda! Voor één avond wordt Breda omgetoverd in het kleurrijke Marrakech. Het zal je aan niks ontbreken op dit heerlijke bedrijfsuitje. Denk aan de aankleding, heerlijke hapjes, drankjes en live entertainment. Wij regelen het allemaal. Eet, drink, geniet en dans op deze avond de sterren van de hemel samen met je collega's. Beleef een avond als in het sprookje van 1001 nacht! 

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Spectaculair bedrijfsfeest Machtig Marrakech in Breda 

Tijdens dit unieke bedrijfsuitje verandert Breda voor heel even in het sprookjesachtige Marrakech. De parel van het zuiden is voor even De Parel van het Atlasgebergte tijdens dit personeelsuitje. Alles wordt voor dit unieke feest omgetoverd alsof dit bedrijfsuitje écht in Marrakech plaatsvindt. Denk hierbij aan smalle steegjes, kleurrijke kraampjes en buikdanseressen.  

Wat kun je verwachten tijdens het bedrijfsuitje Machtig Marrakech in Breda?

Jij en je collega’s worden verwelkomd op een locatie in het prachtige historische centrum van Breda, maar dat ben je snel vergeten. Je waant je gelijk in de Rode Stad, zoals één van de bijnamen van Marrakech luidt. Marrakech staat bekend om lekker eten, gastvrijheid en voor kleur! Bij aankomst worden jullie enthousiast verwelkomd door de Sultan en zijn harem. Bij de ontvangst krijgen jij en je collega’s een heerlijk drankje, waarna jullie alle indrukken even rustig kunnen verwerken. Wanneer het gezelschap compleet is, kan het feest beginnen! De hele avond staat er een uitgebreid drank-assortiment ter beschikking. De hoge temperatuur en droogte maakt dorstig! En wanneer ook de lekkere trek begint te komen, hebben de chefs een overheerlijk diner verzorgd. Daar kun je heerlijk van genieten terwijl de marktlui jullie proberen te betoveren met unieke acts. 

Wanneer het diner wordt afgeruimd is er genoeg tijd om te ontdekken wat Marrakech allemaal te bieden heeft. Durf jij kennis te maken met een waarzegster die jouw toekomst weet te voorspellen? Of durf jij het aan om op de foto te gaan met de buikdanseres en haar reuzenpython? Pak een les buikdansen mee en verras je collega's met jouw verborgen talenten. Tijdens dit unieke bedrijfsuitje Machtig Marrakech kun je het allemaal meemaken! 

Ben je even toe aan wat meer rust en wil je even bijkomen van alle hectiek op het plein? Relax dan op een Oosters hemelbed vol met zachte kussens. Geniet van een heerlijk kopje typisch Marokkaanse appelthee of lurk aan de waterpijp. Het gezellige en warme kaarslicht laat je ontspannen, waardoor je straks weer helemaal opgeladen en uitgerust bent. Een gezellig bedrijfsfeest vol genot en verleidingen!

Offerteaanvraag

Ruil Nassaustad Breda in voor de Rode Stad Marrakech tijdens dit unieke bedrijfsfeest! Beleef samen met je collega's een fantastische avond in Oosterse sferen. Dit bedrijfsfeest is geheel op maat samen te stellen en kan plaatsvinden op elke gewenste locatie. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen