Summer Dream Party in Breda

» Uitje » Summer-dream-party-wit-is-it-in-breda

bedrijfsfeest

Wil je voor jouw bedrijf een waanzinnig gezellig bedrijfsuitje in Breda organiseren? Dan is de Summer Dream Party hét perfecte uitje om samen met je collega’s te ervaren. Eten, drinken, dansen en elkaar beter te leren kennen! Geen idee hoe je dat moet organiseren? Maak je geen zorgen: wij nemen graag de organisatie in handen, zoals bijvoorbeeld met het regelen van de locatie, de aankleding, het diner, drinken en live entertainment. Met het bedrijfsfeest Summer Dream Party waan je je voor een avond in een compleet andere wereld waar alles mogelijk is! Neem contact met ons op voor een geweldig feest!  

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Boek het unieke themafeest Summer Dream Party in Breda 

Wil je een uniek themafeest in Breda organiseren voor jou en je collega's waar jong en oud van genieten? Tijdens het personeelsfeest Summer Dream Party in Breda brengen we jullie weer even terug in de tijd. Beleef een tweede of misschien wel derde jeugd voor één avond. Een themafeest is natuurlijk niet compleet zonder thema. Voor deze avond is het thema WIT! Dus mors niet te veel met je drankjes en hapjes!

Wat kun je verwachten tijdens de Summer Dream Party in Breda?

Dit bedrijfsuitje is geheel op maat samengesteld en wordt door ons georganiseerd. De locatie, styling, hapjes en alles wat je maar kunt bedenken, wij organiseren het. Bij de ontvangst in een gezellige horecalocatie in het centrum van Breda ontvangen jij en je collega’s de eerste drankjes. Jullie worden begeleid naar The White Lounge, waar een overheerlijk dinerbuffet klaarstaat. Zodra iedereen zijn of haar buik vol heeft gegeten, neemt de live-DJ het over en kunnen de voetjes van de vloer! Samen met diverse live acts zal de DJ voor een geweldig optreden zorgen. Laat je gaan op de fijne muziek en ontdek wie de John Travolta of Olivia Newton John van Breda is! Even geen zin meer om te dansen? In de The White Lounge ben je welkom om te relaxen. Dit wordt een onvergetelijk bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden!   

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsfeest kan dus geheel op maat worden samengesteld. Heb je zelf een locatie, een bepaalde DJ of artiest in gedachte? Of wil je de avond zelf van een leuk thema voorzien? Alles is bespreekbaar, want het is tenslotte jullie avond! Wij kunnen ook samen locaties bezoeken en meedenken over het menu. Interesse in dit super gezellige bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen