Geniet van Cultureel Breda

» Uitje » Geniet-van-cultureel-breda

arrangement teambuilding

Tijdens dit culturele bedrijfsuitje in Breda beleef je een dag vol cultuur, gezelligheid en speel je een spannend stadsspel. Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van Breda. Wandel door het prachtige historische centrum en bezoek plekken als De Grote Markt, Het Spanjaardsgat, De Onze-Lieve-Vrouwekerk, de Haven en Park Valkenberg. Na het museumbezoek is het tijd voor een overheerlijke lunch, zodat jullie met een goed gevulde maag kunnen beginnen met een van onze vele stadsspellen in het centrum van Breda.   

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Bedrijfsuitje Geniet van Cultureel Breda | Dag arrangement 

Tijdens dit cultureel arrangement in Breda heb je gegarandeerd een unieke dag. Bezoek samen met je collegas een van de vele bezienswaardigheden en leer over de Nassaustad, zoals Breda wordt genoemd. Wist je bijvoorbeeld dat de ‘4’ op de Grote Kerk verkeerd geschreven is? Dat heeft een aantal redenen. Een daarvan is dat het goedkoper was om ‘IIII’ in plaats van ‘IV’ te schrijven. En waarom heet Breda eigenlijk de Nassaustad? Onze stadsgids neemt je mee langs alle mooie plekken en weet bijzondere verhalen over de stad te vertellen. Na het museumbezoek is het tijd voor wat meer actie en teambuilding. Jij en je collega’s gaan namelijk een citygame spelen in het centrum van Breda. Tijdens dit stadsspel ontdek je verschillende geheimen en interessante weetjes over Breda door middel van het uitvoeren van spannende opdrachten.

Hoe ziet het bedrijfsuitje Geniet van Cultureel Breda eruit?

Met een cultureel bedrijfsuitje in Breda kan een museumbezoek natuurlijk niet ontbreken! Daarom starten we in een van de vele musea in Breda. Zo kun je bijvoorbeeld naar Het Stedelijk Museum, Het Begijnhofmuseum, De Kerkschat of Het Breda’s Museum. Na het museumbezoek is het tijd voor een heerlijke lunch in een gezellige horecalocatie in het prachtige centrum van Breda.

Wanneer de magen gevuld zijn, staat onze spelleider klaar om de introductie en speluitleg te geven voor het stadsspel wat jullie gaan spelen. Kies een van onze vele verschillende stadsspellen, zoals bijvoorbeeld de uitdagende Wie is de Mol game, een spannend City Escape of het culturele stadsspel Geheimen van Breda. Tijdens al onze citygames ga je in teams het centrum van Breda in om verschillende opdrachten uit te voeren. De opdrachten variëren van kennisvragen tot foto – en video opdrachten die je in teamverband moet uitvoeren. Samen een stadsspel spelen staat garant voor uitdagende teambuildings-opdrachten en gezelligheid met je collega's!

Offerteaanvraag

Onze arrangementen kunnen helemaal op maat worden samengesteld. Laat ons je wensen weten en wij gaan voor jullie aan de slag om het perfecte bedrijfsuitje te organiseren. Een cultureel arrangement kan ook uitgebreid worden met diner of borrel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Breda is dit uitje ook te boeken andere grote steden zoals Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Utrecht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen