Online Pubquiz Breda

» Uitje » Online-pubquiz-breda

online quiz

Geen tijd om bij elkaar te komen, maar toch een bedrijfsuitje op afstand organiseren met je collega's? Dat kan tijdens de Online Pubquiz Breda. Dit bedrijfsuitje kan vanaf elke locatie worden gespeeld. Een laptop en een internetverbinding zijn voldoende. Iedere deelnemer doet mee vanaf achter zijn of haar eigen bureau. Hoe staat het met jouw parate feitenkennis? Ontdek het tijdens de Online Pubquiz!  

Inclusief

  • Een online quizmaster 
  • Pubquiz app met originele vragen en opdrachten 
  • Mogelijkheid tot een eigen vragenronde 
  • Virtuele prijsuitreiking 
  • Online verbinding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Gezellig quizzen op afstand met je collega’s 

Zijn jij en je collega’s op zoek naar een leuke vorm van online teambuilding? Met het virtuele bedrijfsuitje Online Pubquiz, speel je samen met je collega's via je eigen scherm. Dit bedrijfsuitje kun je dus spelen vanaf elke locatie op de wereld. Een laptop en een goed werkende internetverbinding volstaan. Tijdens de rondes van de quiz passeren verschillende onderwerpen de revue zoals sport, wetenschap, politiek, geschiedenis en muziek. Hoe is het gesteld met jouw algemene kennis? Of die van je collega’s? Ontdek het tijdens dit online bedrijfsuitje. Het grote voordeel van op afstand quizzen: de drankjes zijn thuis een stuk goedkoper dan in de kroeg en je hoeft niet bang te zijn dat iemand je laatste bitterbal pakt!

Hoe werkt de Pubquiz op afstand?

De deelnemers worden voor dit virtuele bedrijfsuitje welkom geheten in een Teams of Zoom-meeting. De quizmaster zal een introductie en speluitleg geven zodra iedereen aanwezig is. Na de uitleg starten we de speciale 'Online Pubquiz' app en hierdoor zullen alle telefoons veranderen in controllers voor het spel. 

Weet jij wat de hoofdstad van Madagaskar is? Hoeveel voetballers met snorren telde het basiselftal van Oranje in de EK-finale van 1988? Welke Bredanaar wilde altijd graag knuffelen in de eerste editie van Big Brother? Zomaar wat voorbeeldvragen. Wil je een persoonlijke touch geven aan de Pubquiz met vragen over het bedrijf of over een specifieke medewerker? Dat kan ook. Stuur je zelfbedachte vragen door en wij zorgen voor een persoonlijke ronde over jullie bedrijf of organisatie. Denk aan leuke weetjes, kennisvragen of foto – en videomateriaal.  

Na elke ronde maakt onze quizmaster de tussenstand bekend. Gaat jouw team er met de felbegeerde zege vandoor of laten jullie het toch nog liggen doordat jullie niet genoeg van een bepaald thema weten? Kom erachter tijdens dit leuke online teambuildingsuitje! Het winnende team wordt tijdens de virtuele prijsuitreiking uiteraard in het zonnetje gezet. Wij kunnen je een geweldig online teambuilding uitje verzekeren met deze Online Pubquiz. 

Offerteaanvraag

Kies je eens een keer voor een online teambuilding uitje waarbij je ook lol met elkaar kunt hebben? Ga dan voor de Online Pubquiz. Ons team zal na de boeking alle technische uitleg goed met je doornemen, zodat op de dag zelf iedereen klaar is om de virtuele strijd met elkaar aan te binden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een online quizmaster 
  • Pubquiz app met originele vragen en opdrachten 
  • Mogelijkheid tot een eigen vragenronde 
  • Virtuele prijsuitreiking 
  • Online verbinding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen