De Grote Online TV Quiz Show Breda

» Uitje » De-grote-online-tv-quiz-show-breda

online quiz

De Grote Online TV Quiz Show is een waar feest der herkenning. Een online teamspel bedrijfsuitje waar samenwerken en natuurlijk de gein voorop staan! Sta jij ook elke ochtend bij de koffieautomaat om je favoriete Tv-programma’s te bespreken met je collega's? Dan is dit echt het perfecte bedrijfsuitje voor jullie!

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Daag je collega’s uit tijdens het online bedrijfsuitje De Grote Online TV Quiz Show!

Speel nu de gezelligste online quiz van Breda en wijde omstreken! Een quiz vol interactie en spanning waarbij verschillende bekende TV-quizformats de revue passeren. Dit alles onder begeleiding van onze professionele presentator. Bekende programma’s als ‘Ik Hou van Holland’, ‘De Slimste Mens’, ‘Deal or No Deal’ en zelfs de koffertjes van ‘Miljoenenjacht’ komen voorbij in deze online TV Quiz Show! 

Hoe werkt de grote TV Online Quiz Show Breda?

Gewoon lekker thuis of waar je laptop zich maar bevindt. De deelnemers verzamelen zich via ZOOM of TEAMS en worden vanuit hun eigen luie stoel welkom geheten door een professionele presentator. Naast dat alle deelnemers vanaf een laptop spelen, heeft iedereen ook vooraf doorgekregen dat ze de speciale Quiz app moeten downloaden op een tweede device (mobiele telefoon of tablet). De app stuurt de vragen en opdrachten door en hiermee worden de antwoorden ook doorgegeven.

Na de uitleg van onze online quizmaster worden de deelnemers in teams verdeeld. Daarna ga je met je eigen team in vergadering en proberen jullie samen de opdrachten te voltooien. Samenwerking en goed overleg zijn de sleutel tot succes voor dit online bedrijfsuitje en daarom is het uitje helemaal geschikt als teambuildingsactiviteit. Na iedere tv-quizronde komen alle teams weer bij elkaar voor de tussenstand en het gezamenlijke onderdeel waarbij het Miljoenenjacht koffertjes spel wordt gespeeld. Dit is een bonusronde, waar sommige teams die wat achterstand hebben opgelopen in de puntentelling, weer kans krijgen om het gat te dichten.

Uiteraard is het mogelijk om de quiz te personaliseren met een aantal eigen vragen en opdrachten. Hiervoor dienen jullie zelf vragen te verzinnen die gaan over bijvoorbeeld jubilarissen, mooie anekdotes, kernwaarden, collega’s en thema’s die op dit moment spelen binnen het bedrijf/team. Je kunt het zo hilarisch maken als je wilt! Aan het einde van De Grote Online TV Quiz Show is er natuurlijk nog de bekendmaking van het winnende team. Onze quizmaster is er in elk geval helemaal klaar voor!

Offerteaanvraag

Denk je dat deze online quiz iets is voor jou en je collega's? Wil je meer informatie over dit bedrijfsuitje? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen