Bedrijfsfestival organiseren in Breda

» Uitje » Bedrijfsfestival-organiseren-in-breda

arrangement bedrijfsfeest

Heb jij dit jaar de nobele taak om een bedrijfsfeest te organiseren in Breda voor je collega's? Kies dan dit keer eens voor een outdoor- of indoor bedrijfsfestival in Breda of de nabije omgeving. Wij verzorgen deze dag voor jou en je collega's met alles erop en eraan. De dag is geheel naar jullie wensen samen te stellen. Alles is bespreekbaar en niks is te gek.  

Inclusief

  • Unieke locatie in Breda
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Compleet verzorgd bedrijfsfestival in Breda

Een dag waarbij teambuilding, verbinding en gezelligheid samensmelten. Tijdens dit compleet verzorgde bedrijfsfestival in Breda nemen we je de organisatorische zorgen helemaal uit handen. Vertel ons je wensen en wij regelen alles tot in de puntjes. Denk aan de aankleding, de muziek en het eten en drinken. Het entertainment op de dag zelf? Bijzondere artiesten, DJ's of misschien wel jullie favoriete band? Wij denken mee met jouw bedrijf! Eetwensen als foodtrucks, houtovenpizza’s, Aziatisch of wat je maar kunt bedenken, alles is bespreekbaar om voor jou en je collega’s de perfecte dag samen te stellen. 

Dan moeten we natuurlijk ook de locatie bespreken. Je kunt in Breda bijvoorbeeld denken aan Belcrum Beach, Valkenberg, de Asterdplas of de Galderse Meren. Gebieden die zich perfect lenen voor recreatie. Misschien hebben jullie zelf wel een toffe locatie in gedachten! Wij organiseren verschillende festival concepten op indoor- en outdoor locaties. Je wilt geen vervelende lange rijen met stoelen in een saaie congreszaal, dat is voor niemand leuk.  Wat je wel wil is een compleet ingericht spectaculair event-terrein waar iedereen kan genieten van workshops, lezingen, muziek, cabaret, heerlijk festivalfood of wat de wensen ook maar zijn voor deze speciale dag. 

Wat voor soort dag past het beste bij jouw bedrijf en de medewerkers? Aan de hand van jouw input zullen wij de activiteiten, muziek, thema en het eten volledig afstemmen. Een bedrijfsfestival is voor ieder wat wils en wij verzekeren je dat alle aanwezigen een geweldige dag zullen hebben! 

Laat je inspireren

Heb je interesse om een bedrijfsfestival (indoor of outdoor) te organiseren voor jouw organisatie in Breda? Maak kennis met onze ervaren eventmanagers en laat je inspireren of kom met je ideeën. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Breda
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen