Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel Breda

» Uitje » Borrelboot-hou-van-holland-dinerspel-breda

arrangement bekend van TV dinerspel

Borrelboot en Hou van Holland Dinerspel in Breda. Een gezellig en ontspannen teamuitje in Breda! Samen met je collega’s geniet je van een heerlijke rondvaart over de prachtige singels van het historische centrum van Breda. Aansluitend spelen jullie een superleuke Hou van Holland quiz tijdens een overheerlijk driegangendiner. Een ontspannen teamuitje waar de fijne combinatie van eten, borrelen en plezier maken centraal staat. 

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Rondvaart door de singels van Breda en Hou van Holland Dinerspel 

Tijdens dit gezellige bedrijfsuitje in Breda worden jullie rond borreltijd verwacht bij onze borrelboot voor de rondvaart over de glorieuze singels van de Nassaustad. Weet je waarom de grachten in Breda geen grachten maar singels worden genoemd? Onze gids zal je er alles over vertellen. Onder het genot van een drankje worden jij en je collega’s rondgevaren door het mooie centrum van Breda. Na de rondvaart begint het echte spektakel! Het is de hoogste tijd voor het Hou van Holland Dinerspel.   

Wat kun je verwachten van het Hou van Holland Dinerspel in Breda? 

Nadat jij en je collega’s weer aan wal zijn geklauterd, worden jullie welkom geheten door de quizmaster van de avond in een sfeervolle horecalocatie in het centrum van Breda. Tijdens het diner gaan jullie het Hou van Holland spel spelen. Het spel wordt gespeeld tussen de gangen door. Dus jullie hebben ook genoeg tijd om gezellig met elkaar bij te kletsen. Bij het Hou van Holland spel komen natuurlijk de meest bekende spellen van het Ik Hou van Holland Tv-programma voorbij. Je kunt hierbij denken aan ‘Geen Ja, Geen Nee’, ‘het Boodschappenspel’ en natuurlijk schallen jullie de Hollandse meezingers mee! Van Hazes tot Ciske en van Vader Abraham tot de grootste volksartiesten die Kielegat ooit heeft voortgebracht: Corry Konings en Grad Damen! 

In teams zullen jullie strijden voor de hoofdprijs. Wat weet jouw team over de singels of over Het Spanjaardsgat? Of over geboren Bredanaren als DJ Tiësto, Sylvie Meis of Pieter Bruegel de Oude? Waarom heet Breda tijdens carnaval Kielegat? De vragen die voorbijkomen gaan over alles wat Breda te bieden heeft, maar natuurlijk komen er ook over de rest van ons mooie kikkerlandje vragen voorbij. Het spel wordt afgesloten met een slinger van elk team aan het welbekende Rad. Alles kan nog veranderen, waardoor het spel tot de laatste seconde spannend blijft!  

Offerteaanvraag

Een heerlijke rondvaart samen met je collega's over de singels van Breda, drankje erbij en daarna volop gezelligheid tijdens het Hou van Holland dinerspel. Het uitje is geheel op maat samen te stellen. Alles is bespreekbaar om deze dag samen te stellen tot jullie perfecte teamuitje. Wil je meer informatie over dit bedrijfsuitje in Breda? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen