BE SMART citygame Breda

» Uitje » Be-smart-citygame-in-breda

stadsspel teambuilding

Verken Breda tijdens dit actieve teambuildingsuitje en ontdek wie van jouw collega’s echt SMART zijn. Bij de BE SMART Citygame in Breda draait het om samenwerking, lef en uitdaging. Zijn jij en je teamgenoten klaar om de strijd aan te gaan met de andere teams? Je speelt tijdens dit bedrijfsuitje via de tablet een interactief stadsspel samen met je collega's. Daag andere teams uit om de strijd aan te gaan en geniet ondertussen van een heerlijke, actieve wandeling door het prachtige historische centrum van Breda.

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Een tablet per team
  • Uitdagende opdrachten
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 50 € 27.50 p.p. excl. BTW
15 - 29 € 34,50 p.p excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Uitdagend stadsspel Be Smart als Bedrijfsuitje in Breda 

Bij dit personeelsuitje draait het om elkaar uitdagen, lef hebben en samenwerken. Daag de andere teams uit om de strijd aan te gaan, versla elkaar tijdens de battles en kom als eerste team aan bij de eindbestemming. Wandel tijdens de game langs de talrijke highlights van Breda zoals De Grote Markt, Spanjaardsgat en het Kasteel van Breda. Geniet van alle pracht en praal die de Bredase binnenstad te bieden heeft. Maar pas op: houd je gedachten goed bij het spel! Te veel afleiding kan er zomaar voor zorgen dat jouw team kostbare punten misloopt.

Hoe verloopt het Be Smart Bedrijfsuitje in Breda?  

Jij en je collega’s worden verwelkomd in een gezellige horecalocatie in het prachtige centrum van Breda. Jullie worden verdeeld in teams en gaan op pad met een plattegrond van Breda en een smartphone met daarop de speciaal voor dit spel ontwikkelde app ‘BE SMART’. 

Door middel van uitdagende en hilarische opdrachten kun je met je team punten verdienen. Maar let op, want Breda wordt onveilig voor het team met de meeste punten. Op de meest onverwachte momenten kan er een team opduiken om de uitdaging met het andere team aan te gaan. Via de app kun je constant zien welk team er het beste voor staat. Het team dat als eerste alle opdrachten heeft uitgevoerd en als eerste bij de eindbestemming aanwezig is, wordt bekroond tot terechte winnaar. De BE SMART app houdt alles nauwkeurig bij, dus de boel in de maling nemen is geen optie tijdens dit bedrijfsuitje. Uiteraard worden de winnaars beloond met een mooie prijs tijdens de prijsuitreiking.  

Het is ook mogelijk om de deelnemers wat meer uit te dagen met vragen over jullie eigen bedrijf of organisatie. De vragen en opdrachten die jullie vooraf insturen kunnen wij in de app toevoegen zodat het bedrijfsuitje helemaal op maat gemaakt wordt. De BE SMART Citygame is perfect geschikt als teambuildingsuitje!   

Offerteaanvraag

Ben je enthousiast geworden en wil je samen met je collega's de strijd aan gaan? Staan jullie bekend om goede samenwerking, communicatie en gezelligheid? Dan is dit teamuitje er zeker eentje voor jullie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Breda is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam, Den Haag en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Een tablet per team
  • Uitdagende opdrachten
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 50 € 27.50 p.p. excl. BTW
15 - 29 € 34,50 p.p excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen