Gamification: Office Escape Game Breda

» Uitje » Gamification-office-escape-game-breda

escape gamification

Iedereen wil toch weleens ontsnappen uit het kantoor? Bij de Office Escape Game in Breda krijg je de kans! Jij en je collega’s worden opgesloten in jullie eigen kantoor. Ineens valt de deur van het kantoor dicht! Aan jullie de dappere taak om binnen anderhalf uur te ontsnappen. Tijdens dit zenuwslopende bedrijfsuitje werk je samen met je collega’s aan een stukje teambuilding. Goede samenwerking is cruciaal want anders komen jullie er niet op tijd uit! Is jouw team bestand tegen de krankzinnige spanning die dit spel met zich meebrengt?

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Originele teambuilding
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Chat met ons

Ontsnap uit het kantoor met de Office Escape Game in Breda

Stel je de volgende situatie voor: het is bijna 17.00, de slopende werkweek zit er bijna op. Tijd om naar huis te gaan. Even opfrissen en dan straks lekker eten en borrelen met vrienden in de bruisende binnenstad van Breda. De hele dag kijk je daar al naar uit. Even de boel de boel laten. Maar dan gaat het mis: de computers van het bedrijf worden plotseling gehackt en nu zitten jij en je collega’s ineens vast op het kantoor! Daar gaat je leuke avond! Hoe gaan jullie je hieruit redden? Jij en je team krijgen, via verschillende opdrachten, 90 minuten de tijd om uit deze akelige situatie te ontsnappen.

Wat kun je verwachten tijdens de Office Escape Game in Breda?

Jij en je collega’s krijgen een tablet, waarop verschillende uitdagende en spannende opdrachten tevoorschijn komen. Met aanwijzingen uit de omgeving en van de tablet is het aan jullie om de codes te kraken. Door goed samen te werken kunnen jullie ontsnappen uit het kantoor. Lukt het jou en je collega’s om binnen de tijd de vrijheid te herpakken? Bundel de krachten en wie weet stapt jouw team als winnaar uit de strijd. 

 De Office Escape Game is geschikt voor verschillende doeleinden. Ben je in charge om een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers te ontwikkelen? Of ben je bezig met het analyseren van social skills in een recruitment programma? Deze gamification game is hier helemaal geschikt voor. Boek snel dit gamification groepsuitje waarin op een speelse manier het menselijke gedrag in de positieve richting wordt gestuurd. Dit bedrijfsuitje is geheel op maat samen te stellen. Het kan op kantoor worden gespeeld maar ook op een andere gewenste locatie in Breda. Lunch vooraf? Borrel of diner na het spel? Alles is bespreekbaar.    

Offerteaanvraag

Denk je dat je samen met je collega’s een goed team kunt vormen en dat jullie deze spannende escape game door goede samenwerking met succes kunnen voltooien? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is behalve in Breda ook te boeken in andere grote steden van Nederland zoals Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Originele teambuilding
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Chat met ons

8.3
Reviews 375 beoordelingen klanten vertellen