Beach Escape Breda

» Uitje » Beach-escape-breda

escape spanning strand

Tijdens deze teambuildingactiviteit in Breda moeten jij en je collega’s zien te ontsnappen van het strand. Ervaar dé spannendste Beach Escape op een van de stadsstranden in Breda of de nabije omgeving. Alleen door het goed oplossen van verschillende vragen en opdrachten zul je zonder nat pak thuiskomen. Maar kijk goed uit want tijd tikt onverbiddelijk door!  

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Ontvangst bij een gezellig strandpaviljoen
  • Een tablet en spelmaterialen per team
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3 uur

29.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 29,50 p.p. excl. BTW
30 - 50 € 32,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

Actief bedrijfsuitje Beach Escape Breda 

Breda is natuurlijk geen kustplaats, maar heeft wel verschillende stadsstranden, zoals Belcrum Beach en Insight Beach in de stad, Het Houtse Meer bij Oosterhout of de Galderse Meren iets ten zuiden van Breda. Dit bedrijfsuitje bevat veel sportiviteit, intensiviteit en spanning. Jullie moeten namelijk zo snel mogelijk het strand zien te verlaten. Dat klinkt simpel, maar het is moeilijker dan het lijkt! Door de juiste antwoorden te geven, zullen jullie aanwijzingen krijgen die leiden naar de uitgang. Jullie moeten samen verbanden kunnen leggen, anders zullen jij en je collega's vandaag niet ontsnappen aan een natte broek. De activiteiten zijn dan ook perfect geschikt om de teambuilding naar een hoger niveau te tillen. Durf je deze uitdaging aan te gaan met je collega’s?   

Wat kun je verwachten van het teamuitje Beach Escape Breda?  

Voor dit teamuitje in de omgeving van Breda worden de deelnemers door onze professionele spelleider welkom geheten in een sfeervolle strandtent. Na de introductie en heldere speluitleg worden de teams bekend gemaakt en gaan jij en je collega’s het strand op. Het strand is vandaag jullie speelweide. Uitgerust met een team-tablet met daarop de officiële Beach Escape app, plattegrond en benodigde spelmaterialen kan het spel van start. Ervaar dé spannendste Beach Escape! 

Door de opdrachten goed te volbrengen of een vraag juist te beantwoorden, worden jullie beloond met punten en aanwijzingen om tot de ontsnappingslocatie te komen. Naast de concurrerende teams moeten jullie ook de spelleiding zien te verslaan. Zonder vertrouwen, communicatie en creativiteit zullen jullie het vandaag niet redden. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Een mooie prijs en de eeuwige roem voor het winnende team. Daarna is het tijd om de strijdbijl weer te begraven, het glas te heffen en met elkaar terug te kijken naar alle bijzondere gebeurtenissen tijdens deze Bredase Beach Escape.

Beach Escape Breda als teamuitje uitbreiden?

Wil je deze spannende Beach Escape in Breda uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's de hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of driegangendiner? Natuurlijk kunnen jullie ook kiezen voor een heerlijke BBQ! Het is ook mogelijk om te starten met een lunch zodat iedereen met een gevulde maag kan beginnen met de Beach Escape in Breda. Alles is bespreekbaar om jou en je collega’s het perfecte bedrijfsuitje te kunnen bieden!   

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsuitje in de omgeving van Breda is bij uitstek geschikt voor teambuilding! Weet jouw team het snelst te ontsnappen zonder natte voeten? Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Breda is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Den Haag, Alkmaar en Haarlem.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Ontvangst bij een gezellig strandpaviljoen
  • Een tablet en spelmaterialen per team
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3 uur

29.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 29,50 p.p. excl. BTW
30 - 50 € 32,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

076 – 76 200 23

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 400 beoordelingen klanten vertellen